Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnek megfazott?

Mit tehetnek megfazott?

Figyelt kérdés
Babam 3 hos, sokat tusszog tegnap ota is neha kohecsel is. Amugy mas baja noncs sztem megfazott... es szeretnek elebe menni, mit tehetnek h le legyen rosszabb? Mit lehet egy pici babanal csinalni? Gyerekorvosunk azt birta mondani majd akkor hivogassam ha lazas... kosz szepen...

2019. okt. 27. 07:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Babyluuf 6 hónapos kortól használható!!!!!!!
2019. okt. 27. 22:28
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

10#

Nagyobb bajod sose legyen az életben,mint egy anyát leszólni az irasa miatt aki kétségbe van esve,mert beteg a 3 hónapos kisbabaja..

2019. okt. 28. 13:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen. Adtam neki sok sok folyadekot, cebion cseppet, sokat evett, sokat aludt, rengeteget voltam vele a balcsi parton friss levegon, soksok szeretgetes, egyszer orrspray... ugy tunik megszunt a dolog :) koszonom a valaszokat.

10-es, neked borzaszto eleted lehet. Bocs, h telefonrol elpotyogtem nehany dolgot, sajnalom, h ezzel neked ekkora szlkat okoztam a szemedben. Es ha figyelmesen elolvasod, amit irtam, akkor rajossz, h annak akartam elebe menni, h rosszabb legyen. Nem maganak a megfazasnak, ami mar megtortent, nem vagyok hulye. Neked biztos tokeletes eleted van ahol senki nem ront el semmi nem beteg a gyerek nem ir helytelenul stb... ja nem, vszeg ennel sokkal rosszabb... kulonben nem esne jol lehordani egy aggodo anyukat. Gyasz vagy👏🏼

2019. okt. 28. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem elírtál valamit, hanem egy értelmes mondatod nem volt.

Sosem fogom megérteni, hogy egy ilyen fenemód aggódó anyuka miért a gyakori kérdésekről gyógyítja a gyereket, miért nem orvoshoz viszi rögvest.

Egyébként meg kétlem, hogy remegve könnyek közt írt azért, mert a gyerek tüsszentett kettőt.

De ha a Kiss Pista 14 évesen feltesz egy kérdést és ne adj isten, elír valamit, ő az utolsó lusta ostoba gyerek, aki tanuljon meg helyesen írni.

De ha valaki szült egy gyereket, na onnantól kezdve ő a király, nem baj az sem, ha egy épkézláb szókapcsolata nincsen, hisz ő már anyuka..

nyugodtan lepontozhat a sok habzó szájú unatkozó anyuka :)

2019. okt. 28. 15:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Ahhoz kepest h egy ertelmes mondatom se volt a tobbieknek sikerult megertenie😃 es itt senki se unatkoik jobban, mint te, hiszem te is raersz gyakorin osztani az eszt. Es ha elolvasod amit irtam lathatod, h hivtam a gyerekorovost... sztem inkabb te tanulj meg ertelmezni dolgokat...

Egyebkent az hogy hogy reagalsz valamire sokkal tobbet elmond rolad, mint arrol, amore reagalgal...

2019. okt. 28. 17:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Na szuper, làtom már jobban van a gyerek ....:D
2019. okt. 28. 21:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, lathatod, h irtam, h mar minden rendben van. Nagyon bena vagy :)
2019. okt. 29. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!