Scamp zsákbamacska akciót aki megrendete már segítene?
Szia!
500 ft darabja. Olyat tesznek bele, amilyet akarnak. Én 2 a fiamnak és 2t a lányomnak rendeltem, majdnem egyformák, de nem. Szerintem minden scamp szép. Na azért nem mindet rendelném így, sok hasonló azért ne legyen, de egy pár db belefér. Szállítási díjat megtalálod az oldalukon, a vásárlási összegtől függ. Azt hiszem 10 ezer felett ingyenes, érdemes összefogni ismerősökkel, s ingyen lesz a szállítás, én is így csináltam.
Én is rendeltem, de nekem kérte a darabszámot. És a kosárban amikor megnéztem, annyiszor 500 ft van, ahány db-ot rendeltem. Szóval én úgy értelmeztem, hogy Te állítasz össze egy csomagot, tetszőleges db számmal, és ahány db ruhát raksz bele, annyiszor 500 ft-ot kell fizetni.
Én 5 db-ot akartam rendelni, de csak 2 volt méretben, így az én "zsákbamacska" csomagom 1000 ft-ba kerül.
Egyébként köszi a kérdést, mert már rég beregisztráltam a scamphez, de teljesen kiment a fejemből, és most hogy írtad, rendeltem is tőlük, mert egyébként nagyon szeretem a ruháikat! :)
Majd írj, hogy mit tapasztaltál! Én is írok ha megérkezik a csomag! :)
Kedves Anyuka, aki már rendelt!
Mennyi idő alatt szállítottak? Küldtek előtte valami értesítést, hogy ekkor vagy akkor várható a csomag?
Szia!
Én ma kaptam meg a csomagot! Te megkaptad már? Nagyon jó!!! :)
A zsákbamacskámba volt egy olyan body 500 ft-ért, amit egyébként 1200 ft-ért kínálnak! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!