Milyen a szájpenész? Én hogyan tudom megállapítani hogy van e a babámnak? Valami homeós bogyóval lehet kezelni még az orvos nem ír receptre gyógyszert rá?
Tegnap azt láttuk a szája szélén mintha hólyagos lenne.Aztán láttuk hogy a nyelve is igen fehér.Hívtam a védőnőm de nem értem el.Ma már annyira nem látszik neki.Mit csináljak így a hétvége alatt vele amíg esetleg doki vagy a védőnő nem látja?És tényleg igaz hogy átterjed máshova és ki tud tőle száradni?
A válaszokat előre is köszönöm!
szerintem ezek alapján a babád nem szájpenészes.
de rózsamézet szoktak rá adni nekem azt hozott a dokim de nem volt szájpenészes a baba mert cicizett.
És ez recept nélküli?
Köszi hogy írtál!!!
szerintem igen a legtöbb homeos cucc recept nélküli
nekem a doki hozta első látogatáskor mert sejtette hogy talán baja van a babának de nem kellett aztán visszaadtam neki.-
Tehát akkor azt a boraxot vény nélkül kiadják.Holnap veszek akkor neki.
És ezt mitől kaphatta el?Már 8 hós és még "kicsi" volt amikor volt neki ilyen akkor is valami ilyesmi nevű rémlik amit kapott rá csak azt mondták hogy cumira kell csepegtetni és úgy adjam neki.Viszont azt a szekrényben tároltam,akkor az már nem jó ugye?
És nagyon köszönöm az eddigi válaszokat,sokat segítettetek!!
Ha a szájában belül kétoldalt nem látsz semmit, akkor valószínűleg nem szájpenész. Az én lányomnak is olyan a szája sarka, mintha herpesz lenne, de nem az (az orvos szerint). Sokat iszik és a fogzás miatt nyálzik is, ezért "csak kipállott".
Kamillával törölgesd át naponta többször és Bepanthennel kenheted, mert annál nem gond, ha a szájába kerül.
És a boraxtól lehet baja ha mondjuk nem szájpenész de adom neki?Pár nap után úgyis kiderül hogy az volt e.
Amúgy ma megint fehér az egész ajka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!