Vélemények errol a névrol?
Figyelt kérdés
Molnár Amália ? 21hkm2019. okt. 21. 11:56
11/15 anonim válasza:
Nekem az Améliáról az jut eszembe, hogy az orvosi szaknyelven veleszületett végtaghiányt jelent...
Az Amália, Amálka csak nem tetszenek.
12/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de ne az itt lévőkre hallgass! :) A Molnárhoz én egy hagyományosabb nevet választanék. Egyébként mi is egy "öreg nénis" nevet választottunk, hogyha úgy érzed ő egy Amália akkor hajrá!
13/15 anonim válasza:
Az Amália nálam is Análiás, meg amügy is olyan testes asszonyos név. Akartam mondani, hogy inkább az Amélia de aztán elolvastam a 11. választ. :D
14/15 anonim válasza:
A végtaghiány dismelia. De tény, hasonlít a szó.
15/15 anonim válasza:
21 éves Amália vagyok, soha nem csúfolt senki análiának... Sőt, gyakran dicsérik mert ritka név. Nem a kedvenc nevem, de sokkal jobb mint az Amélia, az már egy nagyon kicsavart változat.
Csúfolni meg minden nevet lehet, de szerintem ha valaki olyan korban csúfol egy nevet amikor már tudja mi az az anál, annak a véleményére nem kell adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!