Miert nem tudja letenni a gyerekem a fejet?
Átérzem! Nekünk ugyan mindig is emelte de letenni sokáig nem tudta, aztán meg csak középre lebuktatta. Elfáradt de nem tudott vele mit csinalni. En is aokat kinlasztottam szegényt. Mi jártunk Dévényre de nem tudom hogy az segített-e vagy az idő. Nagyon gyorsan csinált 3,5 hónapos korától mindent...5 hósan abba is hagytuk a Dévényt. Valakinek csak 1-2 kezelés kell.
Ne aggódj, kitartás!
Nem a dévénytől lett feszes, hanem attól amitől hipoton is. Valami van a háttérben.
Problémamentes terhesség, szülés, adaptáció volt? Koponya uh-ja volt? Ki állapította meg, hogy hipoton? Figyelme milyen? Követ tárgyakat? Figyel rátok?
Ertem hogy nem a devenytol lett feszes csak fel nem fogom hogy hogy lett egy hipoton gyerekbol feszes:(
Tudjuk miert vannak ezek, 28.hetre szuletett korababa, tulajdonkeppen boritekolhato volt, h nem lesz egyszeru a fejlodese csak ez mar nagyon elkeserit, h jarunk ilyen torna, olyan fejlesztes erre tessek...
figyelme rendben van, issza a szavainkat mar visszagagyog mosolyog tapizza maga korul a targyakat bar maga ele felfele meg nem tud nyulni. Kovet mindent a szemevel, fejevel. Szerintem ertelmileg nincs vele baj csak ez a mozgasfejlodes...:( koponya uh rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!