Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan ültessem be a babát a...

Hogyan ültessem be a babát a Stokke fa etetőszékbe?

Figyelt kérdés
Most vettem ezt az etetőszéket, mindent megvettünk hozzá, így a bébiszettet is. Igen ám, de a babát nem lehet beleültetni, csak akkor ha az oldalsó négy csavart meglazítom és a bébiszett öv részét kiveszem. Úgy gondolom, ez nagyon kényelmetlen, ha folyton csavarozgatnom kell ki - be. Esetleg valamit rosszul csinálok???
2008. nov. 16. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Fejjel felfelé!Ha egy etetőszék miatt itt kérdezősködsz,akkor mit csinálsz egy valós vészhelyzetben?
2008. nov. 16. 22:29
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Hát te "kedves" első "válaszoló" akkora bunkó vagy, hogy mutogatni kéne. Miért ne kérhetne tanácsot ebben a témában is bárki. Ez itt egy fórum, ahol bárki bármit kérdezhet, és ha valaki tud akkor segít. Persze csak ha nem akkora tapló mint te.

Kedves Kérdező.

Sajnos nekünk nem ilyen típusú etetőszékünk van, de a neten az alábbi linket találtam neked. (Bevallom nem olvastam végig mert hulla vagyok), de remélem segítettem egy kicsit. Ha pedig minden kötél szakad, vedd fel a gyártóval, vagy az eladóval a kapcsolatot.

[link]

2008. nov. 16. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Így is lehet :)

Aranyos filmet találtunk.

http://www.youtube.com/watch?v=jUjr_yV0SUY&NR=1

Mi most tervezzük a szék vételét, milyen tapasztalataitok vannak a használatával?

Látom a kérdésed időpontjából már régóta használjátok.

2010. márc. 14. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:

szia,

hát sajnos, míg kicsi volt a baba, nem tudtuk használni, amit a kérdésben is írtam, lazítgatni kellett volna a csavarokat. De amióta nem kell a bébiszett, azóta tökéletesen bevált, a kislányom 21 hónapos most, saját maga felül, és leis tud róla mászni. És még jó sokáig használni tudjuk majd, de gondolom ezt te is tudod. A kisfilm tényleg nagyon aranyos, igazi akrobata a baba! :)

2010. márc. 14. 22:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Még annyit elmondanék, hogy én írtam a Stokke mo-i képviseletnek a problémámról és válaszukban elismerték, hogy valóban macerás és fizikai erőt igényel a bébiszett ki-be kapcsolása.
2010. márc. 14. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!