Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, hogyha néha a kezébe...

Baj, hogyha néha a kezébe adok egy kis rágcsálni-valót, ha le akarom kötni?

Figyelt kérdés
pl,ha étteremben vagyunk-és már nem tud olyan sokáig egy helyben ülni,v vendégek jönnek,v bevásárlás közben,ha elunta magát.
2008. nov. 16. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
23%

Baj, mert majd később ellened fordul ezzel és mindent így fog belőled kikényszeríteni, mert a gyerekek okosak.

Van egy ismerős,aki ezt csinálja még mindig , állandóan a fornetti, a mcDonald's stb, a gyerek otthoni kaját már nem kér.

Én nem tudom miért vagytok étteremben,de kihagyhatnád, annál többet ér az otthoni evés.

2008. nov. 16. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nem értek eggyet az elözö válaszolóval! nem ám majd nem fognak élni mert van gyerekük!

mis is megyünk étterembe és ilyen helyekre. én nem látom hogy mi lenne azzal a gond hogy adok a gyereknek abból amit eszek. ha itthoni kaja ha nem. én nem fogom neki megtiltani hogy ne egyen édességet. de azt mértékkel egye és menjen sokat sportolni...

2008. nov. 16. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam neki adni. De nem édeset, csak háztartási kekszet. Pl. ha megyünk vásárolni ketten, hát csak megunja az egyhelyben üldögélést. Jobbnak tartom, hogy viszek otthonról kekszet, mint hogy a boltban bontogatnánk a csokit, vagy a még ki nem fizetett kiflit adnám oda. Másrészt, ha sorra járjuk a boltokat meg intézzük az ügyeket, akkor én is meg szoktam éhezni, akkor magamnak is szoktam venni egy bagettet vagy ilyesmit, akkor a gyerek is simán megéhezhet ilyenkor.
2008. nov. 16. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat-azt,hogy később mit akar-az egy dolog...meg ,h én mit adok neki-az is egy másik.most még picike-tehát a türelme is véges-később pedig majd tisztázva lesz,h mit kaphat.ettől nem félek,vannak módszereim.étterembe meg miért ne vihetnénk be? ti nem fogtok nyaralni menni?nem a gundelbe gondoltam-de neki is meg kell tanulnia az asztalnál ülés-vendéglőbe járás szabályait.nem? az a kisgyerek meg egyszerűen rosszul van nevelve-amit sztem ebben a korban még nem lehet-egy kis kenyérhéjjal.

üdv mindenkinek

2008. nov. 17. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem adhatsz neki gyümölcsöt is, azzal is el lenne egy darabig, persze a korához megfelelőt modjuk almát. Úgyis ott vagy vele mikor rágcsálja és látod ha véletlenül nagyobb darabot harap le. Szerintem a baba érkezésével nem kell minden szokásukról leszokni gondolok itt az étterembe járásra. Miért ne mennétek?
2008. nov. 17. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!