Tényleg nem ajánlott bébikompot használni?
Figyelt kérdés
Nem olvastam róla túl jókat, a védőnő sem ajánlotta. De többen használják és szerintük jó, meg olyant is hallottam, hogy abban tanult meg ülni és járni a gyerek. Most jó vagy nem jó? Érdemes beszerezni vagy inkább mellőzzük? Annyira megoszlanak a vélemények.2019. okt. 10. 14:53
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyhangú válaszokat! :) Nekem sem volt eleinte jó véleményem róla, és nem is terveztem venni. De múltkor mondta az egyik anyuka, hogy a nyolc hónapos fia használja. A kisfiú már ül stabilan és áll is. A vele egyidős lányom még nem ül, kúszik, kutyázik, védőnő szerint hamarosan mászni fog. És eszembe jutott az is, hogy a kisfiú anyukája azt is mondta, hogy a fia nem kúszott és nem is mászott. Lehet a komp miatt?
2019. okt. 10. 21:54
12/13 anonim válasza:
Igen.
És azt érdemes tudni, hogy a kúszás-mászás nagyon fontos eleme az idegrendszer kialakításának. Az a gyerek, akinél ez kimarad, annak lehetnek később értelmi problémái.
13/13 anonim válasza:
Simán lehet. A lányom nem kúszott, most pedig nem beszél, pedig már kellene, gyógytornász veszi rá, hogy kusszon, de azért jobb lett volna annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!