Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért "savanyú" szagú 9hónapos...

Miért "savanyú" szagú 9hónapos kisfiam feje, mikor izzad?

Figyelt kérdés
Rengeteg haja van és egyébként is borzasztóan izzad.Nem csak a hajlatok,hanem az egesz teste allandoan vizes.Este furdes/hajmosas utan is egybol ezt a savanykas szagot erzem a kis fejen,mert akkor is egybol leizzad.Mas is van igy ezzel?
2010. júl. 16. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
az én lányom is ilyen de nem tudom mért ilyen savanyú szagú.Én is sokat érzem a babámon.Én csak annyit tehetek h ne érezzem h többször fürdetem 1 kicsit ill popsitörlővel törölgetem.
2010. júl. 16. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

rövidre nyírtam a babám haját, így kevésbé izzad a feje.

Az illat attól is függhet, hogy mit eszik.

2010. júl. 16. 10:55
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Nálunk ugyanez a savanykás szag volt a babám fején,nemtudtam én sem mire vélni,h mitöl van ez,aztán kedden voltunk a doki néninél tanácsadáson,és rákérdeztem töle,h mitöl lehet ez,és rájöttünk,h mi okozza,pici korától gabi sampont használok neki,és ez volt a baj,most már 10hónapos,és mondta,h át kellene váltani Jhonson's termékre,ebböl is azt ajánlotta ami egyben fürdetö és sampon is,ilyen sárga szinü a kupakja,és ilyet vettem neki,azzal mostam meg a haját,és megszünt a savanykás szag,ugyh a Gabi sampon volt a hibás!:(

2010. júl. 16. 11:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gyanakodtam a babámnál, h a párnájára büfizett, és későn vettem észre, és átvette a szagát a buksija. Ilyenkor huzatot cserélek rajta, és elmúlik. Nem lehet, h nálatok is ez? Szagold meg a párnát. :)
2010. júl. 16. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Gabit használunk mi is Gabi esti fürdetőt akkor lehet attól van?
2010. júl. 16. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen , és a savanyú szag az izzadságban lévő savak miatt alakul ki. Főként a vajsav miatt. És az is igaz, hogy függ attól, hogy mit eszik a babád.
2010. júl. 16. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom 6 hónapos, neki ecet illata van :) Nincs sok haja. Gyógyszertári fürdetőt és krémet használunk. Naponta, kétnaponta mosom az ágyneműt, lepedőd és textil pelusokat. Minden nap tiszta ujjatlan body alváshoz, többszöri fürdő. Reggelre újra ecet illatú minden. Alapból utálom at ecet szagát, de ez a pici babám izzadság illata és én ezt is szeretem :D
2010. júl. 16. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Gabi fürdetőt hazsnálunk mi is....erre aztán végképp nem gondoltam, de akkor megpróbálom mással mosni a haját.

A lényeg,hogy akkor nem betegség jele ez a szag.

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2010. júl. 16. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Na, én meg Johnson's sárga fürdetőt használok (top-tou-tou). Ma reggelre totál savanykás szagú volt a feje. Lassan egy éves.

Ma reggel vettem neki Gabi sampont...

...lássuk mi lesz...

...de lehet, hogy csak a kánikulával együtt múlik el a babák "savanyú" szaga...

2010. júl. 17. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!