Mikortól adható Krémtúró, Danonínó?
felnő nélküle
egyébként amikor bevezeted a tehéntejet
8 hónapos kor után már lehet, de csak ritkán, mert elég sok cukor van benne (ha nem adtok neki, akkor sincs semmi). Én kb. 3 hetente adok neki 1 danoninot. Krémtúrót még nem adtam, csak kekszes görög joghurtot (az nagyon fini, nem túl édes). A túró rudinak pedig csakis a belsejét szabad ennie, a csokival ráértek még bőven. Egyébként ezt is csak nagyon ritkán kap, kb. másfél hetente egyet. 9,5 hónapos a kisfiam.
Egy tipp, ha megengeditek: banán meggyel és pici túróval isteni, kisfiam úgy eszi, hogy mormog hozzá minden kanálnál (ez a tetszés jele nála), illetve tegnap párom adott neki natúr joghurtot barackkal és banánnal elkeverve. Ez is nagyon fini, és azért egészségesebb, mint az ilyen édesített vackok.
Veszel natút johgurtot, túrót, gyümölcsöt , összekevered és készt a krémtúró.
Vagy joghutba teszel gyümit és kész a gyümölcsjoghurt, ha összeturmixolod, folyós lesz, akár inni is lehet.
Köze nincs bolti sz@arokhoz.
Múltkor vettm a páromnak Milli meggyes krémtúrót (ö eszi ezeket vackokat), de én itthon csináltam túrókrémet is, belekóstoltam boltiba, semmi túró íze nem volt, csak iszonyat édes.
Danonininorol hasonló a véleményem.
Tejszeletet meg főleg nem adnék
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!