Mikor adhatok csirkemellet a babámnak? 5 hós lesz 25-én, és tápszeres, már pár fajta kaját eszeget
Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 19:08
1/4 anonim válasza:
Ha betölti az z hónapot adhatsz már neki főzelékbe.Csirkemájat is,de először csak keveset.
2/4 anonim válasza:
Az én babám is tápszeres és 5 hónapos volt, mikor elkezdtem adni neki a csirkemellet, úgyhogy lassan elkezdheted.
3/4 anonim válasza:
Az én babám is 25-én lesz 5 hónapos. Én még nem mertem neki főzeléket adni, a védőnő is azt tanácsolta még ne adjak neki. 1 hónapja már csak tápszeres ős is. Én rizspépet adok neki délbe és este+ kis tápszerrel ízesítve, délben pedig még pluszban gyümit keverek neki bele, ezt a védőnő mondta.
Almát, sütőtököt már kapott. Kipróbáltam neki a répafőzeléket és a paradicsomos krumplit is, de nem jött be neki.
4/4 A kérdező kommentje:
KÖSZI A VÁLASZOKAT,NEKEM IS MÉG CSAL RESZELT ALMÁT,ÉS SAJÁT FŐZŐLÉBEN TURMIXOLT RÉPÁT KAPOGAT,A SÜTŐTÖK SAJNA NEM KELL NEKI,DE PLA FŐTT KRUMPLIT SE NAGYON CSÍPI
2008. nov. 16. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!