Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sírrhat a babám az anyatejtől?

Sírrhat a babám az anyatejtől?

Figyelt kérdés
Szopizás közben sokszor sír a baba. Ezért lefejtem, de azt sem akarta elfogadni, ugyanúgy sírt, rángatta a fejét. ilyen még tápszernél nem fordult elő. Most is megcsináltam, és gond nélkül beszippantotta. Lehetséges hogy a tejjel lenne problémája? Máskor gond nélkül szopizik . Az én evésemmel nem fedeztem fel párhuzamot
2019. okt. 4. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
vannak csecsemők, akik ha az anya menstruál, nem hajlandóak szopni, mert megváltozik a hormonoktól a tej, és rossz lesz az íze. Lehet, hogy ez.
2019. okt. 4. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem az anyatej miatt

Ezeregy dolog lehet. Kevés az információ.

Az én babám a bőtejűségem és az erős tejleadóm miatt viselkedett így.

Megtanultam hogy kell szoptatni ezzel a problémával ( igen, a túl sok sem jó akkor elmúlt.

Ha váltogatod a xumisüveget és a melled akkor egy cumizavar is okozhatja, mert teljesen más módszerrel kell szopizni mont üvegből inni/enni

Anyatejet sok baba csak a mellből fogadja el, nem tudja összeegyeztetni az üveggel.

Lehet a hőmérsékelt a baj lefejve.

Legegyszerűbb lenne egy szoptatási tanácsadóval beszélni, akkor teljeskörű válszt kaphatnál.

2019. okt. 4. 20:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyet azután csinált, miután elmult a mensim. Akkor üvegből sem figadta el, tápszerrel keverve sem. Így ami volt, amíg volt, fejtem és fagyasztottam. Lassan elkezdem elhasználni neki.😊
2019. okt. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!