A hálószobában a párától penészles lett a plafon. Lehet baja a babának? Okozhat allergiát? Orrdugulást?
Figyelt kérdés
2008. nov. 16. 17:37
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem jot nem tesz neki,hogy árt e neki nemtudom.De az gomba,tehát probálj valamit csinálni vele.Üdv
2/4 anonim válasza:
Elkell tüntetni, mert nem csak sima allergiát válthat ki, hanem későbbi asztmát is, denem csak a babánál, nálad is.
Ha eltűntetted, pl domestos , penészölőfestés, utána gyakori rövid szellőztetéssel védekezhetsz ellene.
Vagy ceresit stop páramentesítővel.
3/4 anonim válasza:
sztem addig még ideiglenesen szerintem vidd máshová aludni a babát...
4/4 anonim válasza:
szia! mi is így jártunk - épp meg volt fázva a picur is és én is, és nagyon nehezen jöttünk helyre - és vettünk egy ceresit páramentesítőt, két nap alatt rendbe rakta a lakás levegőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!