Akinek nincs segítsége, hogy oldja meg, ha orvoshoz kell mennie? Viszi a babát is?
Nincs más megoldás. Én is vittem magammal.
Bébiszittert nálunk lehetetlen leakasztani, ez egy falu, itt ez nem szokás, hisz ki olya szerencsétlen, hogy a 4 nagyszülőböl csak 1 nagyapa él, ő is dolgozik, még 6 éve van nyugdíjig.
A közeli városban lenne aki vállal bébiszitterkedést, ha ott élnék, kiszállást nem vállalnak. 😶🤷♀️
Nem tudok mit csinálni. Magán orvost mindig úgy egyeztetem, hogy férjem pihenős legyen, a vért leveszi szerencsére a háziorvos asszisztense, ott 1-2 ember van csak. De volt már, hogy vittek sztk-ba a kicsit, mert nem tudtam mit csinálni, sőt volt, hogy a nagyot az ügyeletre kellett vinnem, oda is jött velünk a kicsi. Ez van.
Én a 6 hetes szülészeti kontrollra vittem. Magánrendelés és a saját orvosom, de minden oké volt. Az orvos foteljébe tettük a vizsgálat alatt (nem tudott leesni úgy fordítottuk), mert a babakocsi nem fért be az ajtórácson.
De egy többórát váró állami rendelésre csak végső esetbeb vinném.
Sok múlik a gyerek természetèn is.
Az lemaradt, hogy soha senkitől nem kaptam ezért egy rossz szót sem. Ha volt asszisztens, akkor átvette addig a kislányomat, beszélt hozzá, játszott Vele; ha nem, akkor ült az ölemben, én meg adaadtam Neki azt, amiről tudom, hogy tuti lefoglalja egy darabig.
Volt, hogy azt mondták, hogy készen vagyunk; én mehetek a dolgomra, de a kislányomat hagyjam ott, mert olyan aranyos volt Velük.
Vannak helyek, ahova nem való a gyerek. Ilyen a felnőtt orvosi rendelő is. Nem azért, mert mit szólnál hozzá. Gondoljatok már bele: a banki ügyintéző beviszi magával a gyereket dolgozni. Téged nem zavar? Hogy tud a munkájára figyelni? Sehogy. Akármit is mond az orvos, asszisztens, akárki, nem való oda a gyerek. Akinek meg nem futja arra a ritka alkalomra bébiszitterre, annál nem volt valami atgondolt a gyermekvállalás.
Külföldön elek, nem engednek be gyereket a felnőtt orvosi vizsgálatára. Se kicsit, se nagyot. Nincs ott semmi keresnivalója.
Nem arról volt szó, hogy az orvos viszi a gyerekét...
Nem olyan könnyű alkalmi bébiszittert leakasztani. Órákra rábízni egy babàt.
Szerintem is itt sok minden attól függ, milyen vizsgálat és mennyire nyugis gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!