Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet a baba tápszere...

Mikortól lehet a baba tápszeres vizét közvetlenül a mikróban melegíteni?

Figyelt kérdés
Ugye most közvetítve melegítem. Egy bögre vizet felmelegítek és abba állítom a cumisüveget.
2010. júl. 15. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
én kb. 5,5 hónapos kora óta melegítem mikróban. De előtte sem úgy csináltam, ahogyan te, a forralt vizet egy kis lábasban tároltam és mindíg újramelegítettem, ha tápszert készítettem neki.
2010. júl. 15. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A víznek semmi baja a mikrótól, bekevert tápszert nem szabad, mert valahogy tönkreteszi a fehérjéket benne(azt hiszem), meg mert egyenlőtlenül melegíti. Én így tudom a védőnőtől.
2010. júl. 15. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Pontosan, a mikróban a vizet lehet melegíteni, csak a tápszerrel együtt nem.
2010. júl. 15. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 15. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
A tápszert tudomásom szerint csak az égetés veszélye miatt nem lehet mikroban melegíteni. Én a tájékoztatón így olvastam emlékezetem szerint. Általában termoszban tartok meleg vizet úgy csinálok tápot babának, de a mikroba is berakom ha esetleg elhúzódik az evés és melegiteni kell rajta. Az anyatej összetételét viszont megváltoztatja a mikro, azt soha nem melegitettem vele.
2010. júl. 15. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
A tápszeres dobozon az áll, hogy a túlmelegedés veszélye miatt nem szabad mikrózni.A vizet mikrózom én is.A tápszerre is volt már példa, de nem lett probléma.
2010. júl. 15. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, a koraszülött osztályon mikrózták a bekevert tápot...és Johnson's fürdetővel fürdették a gyerekeket.
2010. júl. 15. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó így van és a oraszülött gyerekemne semmi bsaja és nem ekcémás at "allergizáló" Johnsons-tól :-)))

A tápszeres vizet lehet melegíteni mikróban és utána belekeverni a tápot.

2010. júl. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!