Titeket nem zavar a "babaprojekt" szó? Olyan mintha egy termék előállításáról lenne szó, a gyártás megkezdése előtt.
Figyelt kérdés
2019. szept. 14. 13:02
11/17 anonim válasza:
Készült Magyarország kormánya megbízásából.
12/17 anonim válasza:
Nem zavar, mi is projektben vagyunk, de kérlek áruld el kérdező, te mégis milyen kifejezést javasolsz vagy használsz?
Védekezés nélkül szexelünk mert gyereket akarunk... Túl hosszú.
Babát gyártunk... Hát de most épp nem is.
Utódot tervezünk a közeljövőben nemzeni... Ez is hosszú.
Próbálunk biológiailag eredményesen közösülni... Asszem ez lesz az igazi. 😊 💗
13/17 anonim válasza:
babaprojekt
nem várt
szopizik
4+10 vagyok
pelusosak VAGYUNK
szájrapuszi
"szúrkál a hasam lenn és tegnap elment bennem a barátom", akkor most terhes vagyok?
52 hkm
szerintetek is két csík? (az egycsíkos terhességi tesztről készült fotók kapcsán)
most ennyi jutott eszembe ami ezen felül még kiveri a biztosítékot
15/17 anonim válasza:
De; rettenetes... Nekem mindig olyan érzésem van ezzel a kifejezéssel kapcsolatban, mintha nem is szívvel- lélekkel akarna valaki gyereket, csak egy feladatot teljesítene vele, mert pl. a kora miatt, vagy mert ezzel akarja megfogni a párját, vagy mert a barátnőjének is lett, vagy tervei vannak a CSOK-kal... stb.; de semmiképpen sem arra utal nekem, hogy valaki semmi mást nem szeretne jobban, mint gyermeket, és általa anyává válni.
17/17 anonim válasza:
13-as, jót nevettem! Ezeket utálom én is. De a "bebabásodtam" viszi nálam a prímet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!