Miert sir a babam etetes kozben?
Előzőnel igaza van, simán lehet szájpenész. De nagyon érdekes amúgy amit írsz, mert az én kisfiam is csinálta. Ő hasfájós is volt amúgy. Viszont ő ezt csak szoptatás közben művelte, mikor tápszert kapott akkor már nem. Mondhatnánk hogy kevés volt a tej, de nem hiszem mert mindig lemértem.
Minden esetre nekem anno, azt is mondták, hogy néhány baba bàrmennyire is éhes, nehezen szokja meg hogy étel kerül a gyomrába. És nem tudom észtevetted-e de az ilyen piciknél nagyon elindul a bélmozgás mikor enni kezdenek (az enyém rendszeressn rotyogtatott ilyen picinek egész etetés közben) így szerintem akár ez is lehet.
A szájpenészt azért nézd meg mindenképp!
Ha hasfájósság tünete, akkor maximum még 1-1,5 hónap és elmúlik! Kitartást!
+1 a szájának
Az enyémeknèl is volt ilyen, a nagynál cumifej csere megoldotta, de nãlatok ezek szerint nem. A kicsi meg ritkàn evett (4 orânkênt) és főleg akkor sirt, ha már álmos is volt. Én figyeltem mennyit bír ébren lenni és direkt alvásidő előtt megetettem, ha már lassan aktuális volt, de arra is gondoltam, nagyon kiéhezett 4 óra alatt - bár nem panaszkodott az evések közti időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!