Nem szeret a babám?
Figyelt kérdés
A babám 8 hónapos és szeret velem lenni, de, ha más valakit meglát, mint például a nagymamáját vagy a nénikéjét hozzájuk akar menni, és még csak nem is akar vissza jönni hozzám, rám sem néz. A nagymamájától el szokott kéredzkedni hozzám, de a nénjétől nem, és még sír is utánnna, ha nálam van. A nénikéje sokat játszik vele, de kicsit ritkábban jön látogatóba. Miért lehet ez? Miért szeret jobban másnál lenni, mint az anyukájánál? Hiszen én annyira szeretem, tőlem senki sem szeretheti jobban, és még annyira sem szerethetik amennyeri én szeretem, de a babám mégis másnál jobban szeret lenni.2019. szept. 4. 23:43
11/11 anonim válasza:
10# jó hát miért nem azzal keztrd, hogx az anyósod egy kretén? De azért legyen már több önbizalmad. Annyi mimoza anya van manapság, hogy hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!