Mennyire biztonságosak a kenguruk? Melyik/milyen a jó kenguru? Beletennétek a babát egyáltalán?
Most találtam a Brendon oldalán két kengurut 5-6ezer forintért.Mi a véleményetek róla? Nem szeretnék 20ezer körül venni mert csak párszor mennénk le,esetleg sétálni vagy boltba vagy a védőnénihez. S a házban 6lépcsőfok van,nehéz nagyon levinni egyedül a babakocsit azért gondoltam vennénk egyet.Védőnéni azt mndta hogy jó jó,de majd egy hónap mulva(ha négy hós lesz) akkor lesz elég izmos hozzá.
Egyébként mikor lehet ülős babakocsiba tenni a babát? Vagy legalább nem mózesbe? [link] Ez az egyik.
Másik: [link]
A második jobban tetszik,de melyik a jobb?
Itt megoszlanak a vélemények.Vajon a westendben lévő Brendonban is lehet próbálni/ill lehet-e kapni?? Ez a mei tai csoda mennyibe kerül? S az felpróbálható valahol? Egyébként én kb 20percre használnám kb hogy tudjunk sétálni.
Majd este elolvasom azt a mei tais oldalt.Hordozókendő nekem sajna nem szimpi,meg drága is.De ha valakinek van és csinálna róla egy szabásmintát azt megköszönném.Keresztanyum varrónő ugyhogy meg tudná csinálni!Szerintem 15-20ezerért nagyon sok.
Mei-tai is vagy 12 ezer:-((((
ugyanúgy egy darab rongy
Kendőt én varrtam magamnak,dupla széles anyagot hosszában elvágsz,és a rövidebb oldalán összevarrod.
Ezen az oldalon sokféle hordozó szabásmintáját megtalálod-a mei-tait is.-
Mtaiban, kendőben háton is lehet hordozni, sőt: 6-7 kiló fölött háton AJÁNLOTT.
A Teszvesz tele van jó minőségű mei taival, és még olcsóbb is, mint a brendonos kenguru. [link] Gremese, Tündérputtyony, Bora, ezeket a "márkákat" mind bizton meg lehet venni. A fejet is megtámasztja, nem lóg benne.
A hordozókendőnek nem a szabásmintája, hanem az anyaga lényeges, azon nem érdemes spórolni. UIgynez igaz a mei taira is. Egy otthon, nem megfelelően varrott mei tai olcsó lehet ugyan, de 20 perc múlva leszakad a vállad-derekad. Egy sávolyszövésű vászonból varrott, többétegű, megfelelően kipárnázott mei tai azonban nagyon kényelmes viselet, és 30 mp alatt fel lehetkötni a babát.
A miénk használat közben:
Jó link: [link]
Videó a felkötésről:
Mei tai varrása: [link]
Lehet, hogy csak egy darab rongy, de jó anyagból való és jól van megvarrva. :-)
Nagy volt a kísértés, hogy vegyek egy kengurut. Használtan már 3000 Ft-ért lehet venni a Vaterán szinte újat. De miután végigböngésztem a fórumokat, az anyukák tapasztalatait (volt, aki többéves kenguruzás és derék/váll-leszakadás után tért át a mei taira) megért bennem a felismerés, hogy az olcsó és divatos nem feltétlenül jó. Egy kenguruval árthatnék a babámnak, és nekem se lenne kényelmes. Így kötöttem ki a mei tai-nál. Nem is került, csak a duplájába, mint egy olcsó vaterás kenguru. Hát nem megérdemel ennyit a babám? Majd ennyivel kevesebbet költök magamra.
Addig ne szóljátok le, amíg nem próbáltátok.
előző
szóval 10 éves, ővele is kenguruztunk, semmi hátrányát nem látom, sőt akkor még jó volt.
Aki akar kendőzzön, mei-tai-zon, én kenguruztam és leírtam a véleményemet.
És igen több babárt láttam össze-vissza görníyedve kenguruban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!