Hallgassak az anyai megérzésemre, vagy hallgassak a többiekre? Úgy érzem gond van, de mindenki hülyének néz.
Figyelt kérdés
7 és fél hónapos a fiam,hasról hátra fordul,viszont vissza csak 2x sikerült neki,félig.Ha én segítek neki,ügyesen kihúzza a kezét maga alól.Nem kúszik,nem áll négykézláb.Hason körbe-körbe forog,fel tudja húzni magát állásba.Egyedül szépen ül hosszú percekig.2010. júl. 14. 12:36
11/12 anonim válasza:
Ne aggódj! A fiam is 7 hónaposan fordult át először! 9 hónapos múlt amikor mászni kezdett és majdnem 10 volt mire felült és feltérdelt!!!
12/12 anonim válasza:
Barátnőmmel egy napon szültünk. Az ő kislánya 5 hónaposan négykézlábazott, meg sem lehetett számolni, 6 hónaposan meg már felállt és kapaszkodva lépkedett.
Az én kisfiam 6,5 hónaposan fordult vissza hasról elöször, és a kúszást is még csak immel ámmal gyakorolja :)
24én lesznek 8 hónaposak :)
Szerintem ne stresszeld magad, annyira más minden gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!