Kérlek írjatok, hogyan tudnám a kiságyhoz szoktatni az elalvást?
Szerintem jó. Nálunk sosem szerette a ringatást, a babakocsiban aludt el nappal. Este meg bárhol. Egy idő után ez nem volt jó, akkor mellette feküdtem, ez bevált, majd ez sem, mert mindig felállt, és ordított, ha visszafektettem, bármit csináltam, üvöltött amíg altattam. Ha abbahagytuk az alvást, felkelhetett az ágyról semmi baja nem volt. Pedig álmos volt. Minden nap már gyomoridegem volt az altatásnál. Akkor raktam a kiságyba, egyedül, ott sírt, első nap 45 percet, másnap már kevesebbet, és egy hét alatt sírás nélkül alszik el egyedül. De még így is jobb volt, mint az előtte léve kínlódás. Neki jobb volt, ha egyedül hagytam, mert az még jobban idegesítette, hogy ott vagyok, de nem veszem ki.
Most már 20 hós, és ha mondom, hogy alvás, mászik be a kiságyba... Nálunk ez jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!