Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kérlek írjatok, hogyan tudnám...

Kérlek írjatok, hogyan tudnám a kiságyhoz szoktatni az elalvást?

Figyelt kérdés
Első babás anyuka vagyok .A pici 11 hónapos,eddig úgy aludt el hogy kézben ringattam őt aztán mikor elaludt betettem a kiságyba.Pár napja amióta nagyon meleg van, nem tűri a ringatást ha viszont beteszem a kiságyba ott sírni kezd, ilyenkor mindig kivettem és megnyugtattam majd vissza.De ma már mikor kb. 2 órája kínlódtunk az elalvással ki-be a kiságyból, utoljára nem vettem ki hanem az ágyban nagynehezen simogatással becézgetéssel megnyugtattam aztán kb. 45 perc mozgolódás után a kezemet fogva sikerült elaludnia.Kérdésem az lenne , hogy szerintetek ha továbbra is így csinálnám a kiságyban az jó vagy van valami más megoldás?Nem akarom megint valamire rászoktatni ami nem jó (mint a ringatva alvás).
2010. júl. 14. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
szerintem jól csinálod,csak így tovább.
2010. júl. 14. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. Nálunk sosem szerette a ringatást, a babakocsiban aludt el nappal. Este meg bárhol. Egy idő után ez nem volt jó, akkor mellette feküdtem, ez bevált, majd ez sem, mert mindig felállt, és ordított, ha visszafektettem, bármit csináltam, üvöltött amíg altattam. Ha abbahagytuk az alvást, felkelhetett az ágyról semmi baja nem volt. Pedig álmos volt. Minden nap már gyomoridegem volt az altatásnál. Akkor raktam a kiságyba, egyedül, ott sírt, első nap 45 percet, másnap már kevesebbet, és egy hét alatt sírás nélkül alszik el egyedül. De még így is jobb volt, mint az előtte léve kínlódás. Neki jobb volt, ha egyedül hagytam, mert az még jobban idegesítette, hogy ott vagyok, de nem veszem ki.

Most már 20 hós, és ha mondom, hogy alvás, mászik be a kiságyba... Nálunk ez jött be.

2010. júl. 14. 12:54
 3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem is jól csinálod, főként ha úgy tűnik bevált! Én simogatom a hátát van hogy énekelek neki, de úgy látom mindig változik az igénye. 7 hónapos és fogzik is szerintetek ezért nem áll be rendesen.
2010. júl. 14. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megpróbálok kitartani továbbra is.
2010. júl. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!