Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hónapos kislányom most egy...

12 hónapos kislányom most egy hét alatt fogyott 3 dkg-ot. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Amúgy is egy vékony alkat. Egyébként nincs látszólag semmi baja, vidám, mozgékony baba.
2010. júl. 14. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Többet mozog,többet izzad,kevesebbet eszik,ez nem jelent gondot.
2010. júl. 14. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos 3 dekát akartál írni? Az nagyon kevés :) Annyi azon is múlik, hogy kaja előtt vagy után méred, elvégre 20 dekát megeszik egyszerre kb.

Nekem 9 hónapos a fiam, 7 hónaposan volt utoljára mérve.A doki már fél éves kor után nem is méregeti, majd max. 10 hósan elviszem megint. Ne aggódj, ha jókedvű és semmi baja :)

2010. júl. 14. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3 dkg? Biztos ez? Azt még lemérni is nehéz. Ebben a korban örökmozgók, az sem baj, ha 1-2 hónapig sem hízik.
2010. júl. 14. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

3 deka? Kicsit többet pisilt, vagy nagyobbat kakilt.

Hetente méregeted az 1 évesedet?

De ha elírtad és 30 dekát is fogyott, az sem baj. Dögmeleg van, mit vársz tőle. Izzad, kevesebbet eszik, stb...

2010. júl. 14. 11:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én reagálom túl, csak így is nagyon pici 1 évesen 7 és fél kiló, és már nagyon érzékeny vagyok már a 3 dkg-ra is. Azért köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 14. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hetente méregetni ilyen korban. Elég havonta!
2010. júl. 14. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

11,42 vagyok. Hiába olyan kicsi a súlya, nem az a lényeg. A lényeg, hogy semmi baja, mozgékony, vidám, stb.

Ne méregesd annyit, ne hergeld ezen magadat.

Nyugodj meg, most tényleg lehet, hogy még többet is fog fogyni a nagy meleg miatt.

2010. júl. 14. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!