Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a szép a csecsemőkben...

Mi a szép a csecsemőkben (0-pár napos csecsemőre gondolok)?

Figyelt kérdés

Nem provokálni akarok. Tehát

[link]

[link]

Oké nagy utazást élt át, nyilván nem lehet piha-puha gyönyörűség, bársonybőrrel.

Egyik rokonom most folyamatosan ilyen képeket küld és már nem tudok rá mit reagálni, mert már ellőttem a "jaj de édes", "nagyon szép", stb. reagálásokat. :(

És nem ő az első aki ezt tolja, és muszáj dicsérni, miközben vörös vénemberfeje van a babának és méltatlankodva tátog.

2019. aug. 30. 17:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Utolsó, ez nagyon aranyos volt. Nem értem ki pontoz le.

2019. aug. 30. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

A képeket nézve tényleg nem szépek, de a sajátod teljesen más.

Küldj neki egy szívecskét, vagy egy mosolygós fejet, azt' cső. Majd észreveszi magát, én is így csináltam, bevált.

2019. aug. 30. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg valakiket megsértettem azzal hogy minősítettem a magzatmázas facebookra kipakolt képeket.

(megjegyzem: utalnám ha az én ilyen képem lenne fent valahol, ennek alapján járok el a fiammal is)

2019. aug. 30. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Az a vicces ebben, hogy annyira Facebook fanatikus lett a világ, hogy már rendesen ferde szemmel néznek az anyák, ha nem raksz fel rendszeresen képeket róla. Nekem volt olyan, hogy egy ismerős elkezdte mondogatni, hogy "dehát a te gyereked is szép" meg hasonlók. Én meg csak néztem, hogy ez hülye? Azt hiszi, hogy szerintem ronda a gyerekem, mert nem teszek ki képeket róla? Betegek az emberek...
2019. aug. 30. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem szépek az újszülöttek, szerintem öregemberre hasonlítanak, dehát ezt csak nem lehet mondani 😁

Mindenkiét dicsérni kell, azt cső, nincs belőle sértődés.

2019. aug. 30. 22:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#14 ezen most hangosan felnevettem.

Ezekszerint csak a szép gyerekeknek van létjogosultsága a fb-on.

Tényleg az ember esze megáll..

Bocsánat de megint offolok. Én épp most kezdem felfedezni egy új oldalát ahol nem hogy a friss ropogós újszülöttet osztják meg hanem már a pozitív terhességi tesztet. Vagyis egy lepisilt papír csíkot. Miért?

31 éves vagyok és ezt a saját korosztalyomban véltem felfedezni.

2019. aug. 30. 22:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Feltűnés keltes, dicsekves... No meg persze, hogy a legtöbb lajk érkezzen. És ha valaki azt írja csak az örömet ossza meg az hazudik, mert akkor küldje el azoknak, akik tényleg számítanak.
2019. aug. 31. 08:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16: amiért itt is megosztják a lepisilt papírdarabjaikat. Hogy valaki törődjön velük, mert a pasijuknak már az agyára mentek.
2019. aug. 31. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért, hogy ha esetleg elmegy a kicsi, akkor tele lehessen rakni az üzenőfalat nagyon bölcs üzenetekkel a gyászról meg arról, hogy ő milyen erős, mennyi rosszat megélt már...😒
2019. aug. 31. 09:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A fiam szép gyerek, szép volt mikor megszületett is. A húgom kisfia szép gyerek, egy kis gyűrött pufi maci volt mikor megszületett.

Amikor a fiam született gyönyörűnek láttam, mintha a legszebb lett volna a világon. Mikor egy éves lett csináltam a szülinapjára egy kis zenés képösszeállítást az első évről. Akkor néztem vissza a rengeteg fotót amit az első napjaiban csináltam... na... nem volt csúnya, de feleannyira se volt szép, mint ahogy emlékeztem.

Őt most elborítják a hormonok meg vmi szerelemhez hasonló őrült érzés és nem lát teljesen tisztán. Hagyd rá, küld egy likeot vagy szivecskét és kész. Majd lecsitul.

2019. aug. 31. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!