Mi a szép a csecsemőkben (0-pár napos csecsemőre gondolok)?
Nem provokálni akarok. Tehát
Oké nagy utazást élt át, nyilván nem lehet piha-puha gyönyörűség, bársonybőrrel.
Egyik rokonom most folyamatosan ilyen képeket küld és már nem tudok rá mit reagálni, mert már ellőttem a "jaj de édes", "nagyon szép", stb. reagálásokat. :(
És nem ő az első aki ezt tolja, és muszáj dicsérni, miközben vörös vénemberfeje van a babának és méltatlankodva tátog.
Köszönöm a válaszokat. :)
Utolsó, ez nagyon aranyos volt. Nem értem ki pontoz le.
A képeket nézve tényleg nem szépek, de a sajátod teljesen más.
Küldj neki egy szívecskét, vagy egy mosolygós fejet, azt' cső. Majd észreveszi magát, én is így csináltam, bevált.
Valószínűleg valakiket megsértettem azzal hogy minősítettem a magzatmázas facebookra kipakolt képeket.
(megjegyzem: utalnám ha az én ilyen képem lenne fent valahol, ennek alapján járok el a fiammal is)
Hát nem szépek az újszülöttek, szerintem öregemberre hasonlítanak, dehát ezt csak nem lehet mondani 😁
Mindenkiét dicsérni kell, azt cső, nincs belőle sértődés.
#14 ezen most hangosan felnevettem.
Ezekszerint csak a szép gyerekeknek van létjogosultsága a fb-on.
Tényleg az ember esze megáll..
Bocsánat de megint offolok. Én épp most kezdem felfedezni egy új oldalát ahol nem hogy a friss ropogós újszülöttet osztják meg hanem már a pozitív terhességi tesztet. Vagyis egy lepisilt papír csíkot. Miért?
31 éves vagyok és ezt a saját korosztalyomban véltem felfedezni.
A fiam szép gyerek, szép volt mikor megszületett is. A húgom kisfia szép gyerek, egy kis gyűrött pufi maci volt mikor megszületett.
Amikor a fiam született gyönyörűnek láttam, mintha a legszebb lett volna a világon. Mikor egy éves lett csináltam a szülinapjára egy kis zenés képösszeállítást az első évről. Akkor néztem vissza a rengeteg fotót amit az első napjaiban csináltam... na... nem volt csúnya, de feleannyira se volt szép, mint ahogy emlékeztem.
Őt most elborítják a hormonok meg vmi szerelemhez hasonló őrült érzés és nem lát teljesen tisztán. Hagyd rá, küld egy likeot vagy szivecskét és kész. Majd lecsitul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!