Mekkora korkulonbseg a legidealisabb?
Nálunk most majusba lett a lányunk 3 éves a 2 kicsi iker fiunk pedig 1 éves lett augusztusba. Nekünk ezzel nem volt gond, volt segítségem, kicsit megijedtünk először hogy ikrek lesznek és kis korkülönbség lett de végül is teljesen jól jött ki. A lányunk imádja őket mindenbe segíteni akar és nagy segítség számomra de tényleg!
De ilyenkor szerintem jó számításba venni hogy mi a legjobb pl nálunk először azért volt elgondolkodtató mert messzire élünk otthonról, az anyósommal aki itt el nem vagyunk joba vagyis személy szerint én nem.
Meg pl tesomeknal már 4 éves a lányok most tartanak ott hogy talán jöhet kis teso mert borzasztoan ragaszkodo a nagy és nem bírná elfogadni meg a tesot és hogy osztozni kell
Szóval szerintem sok mindent figyelembe kell venni egy szülőnek ilyenkor, ha meg becsuszik a masodik akkor meg majd ahogy hozza az élet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!