6 hónapos babám összecsípkedték a szúnyog, forgolódás közben kidörzsöli, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kenegetem Fenistillel,de vörösek.Elég érzékeny.2010. júl. 13. 22:38
1/5 anonim válasza:
Én hétfőn voltam a fiammal orvosnál emiatt,és fenistil cseppeket adott rá neki, este 10 cseppet kell adnom neki.Ha csúnyábbak a csípések akkor emellett napközben 5 cseppet,és már most javulni látom a csípéseket.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.Ez vény köteles,ugye?Akkor mi is elmegyünk a dokihoz.
2010. júl. 14. 05:16
3/5 anonim válasza:
Igen, a Fenistil csepp vényköteles. Nekünk a Calcimusc vált be, piros volt ugyan a csípés, de két nap alatt elmúlt tőle teljesen. Igaz a lányom már 20 hós, nem tudom mikortól lehet adni, inkább vidd el dokihoz.
4/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm ajánlotta, és tegnap vettem is a gyógyszertárban VAPE derm sensitive szúnyog és kullancs riasztó krémet, ami megelőzésre is jó és már babáknál is használható (kivéve újszülött), nem is büdös. Van egy stift is rajta azzal pedig a meglevő csípést lehet kezelni, hűsíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ma mi is elmentünk az orvosoz.Írt fel Fenistil cseppeket,valamilyen krémet és calcium ampulát.A Vape-s stift pedig nagyon tetszik.Megelőzésre kipróbáljuk majd.
2010. júl. 14. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!