Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kisfiam még mindig...

5 hónapos kisfiam még mindig 2,5 - 3 óránként szopik, nem sok ez?

Figyelt kérdés

Próbáltam már húzni az időt, de annak az lett az eredménye, hogy utána nem győzte teleszívni magát és a felét ki is bukta.

Sokszor éjjel is felébred 3 körül és bár ilyenkor sikerül visszaaludnia, 5-kor már nagyon éhes. Este amúgy fél 9-kor szopik utoljára.

Olyan mintha többször enne kevesebbet...

2008. nov. 15. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elég neki a tejed,és mindig is ilyen volt,akkor lehet ennyit bír egyszerre a kis gyomra,és hát igenha nagyon megéhezik az időhúzás miatt még a hirtelen kajcitól egy csomó levegőt is nyelhet.Ha így van igénye rá,és nem változott a tejed mennyisége,akkor szerintem jól van ez így egyszerűen ő így igényli.Tudom fárasztó lehet, de ha majd elkezdesz hozzátáplálni, egy kicsit változni fog ez is.Kitartás!
2008. nov. 15. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

szia,

Az én csajszim 15 hónapos, és "rosszabb" mint egy csecsemő, van hogy 5-10 percenként jön cicilni. Pedig más innivalót is kap...

Szerinted ez nem sok?..:))

2008. nov. 15. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én 5 hós lányom 2 - 2ésfél óránként kéri a szopit ,amióta megszületett igy szopizik.

Tehát nem vagy egyedül és szerintem nincs ezzel semmi gond , ha az éjszakáitok ilyen szépen telnek ,csak igy tovább.

2008. nov. 15. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ma 5 hós lányom 3-3,5 óránként szopizik.

Szerintem is, ha így jó neki, és van tejed, szoptasd csak ahogy igényli:-)

2008. nov. 15. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit eszik egy alkalommal? Szoktad mérni? Az én kisfiam 130-140 et eszik 4 óránként. Ha kevesebbet eszik, hamarabb éhes. Volt, h 5 órát átaludt napközben és úgy ébresztettem már fel. Éjszakákat átalussza másfél hete, fél 10 kor eszik utoljára és fél 8- 8 felé ébred reggel! Tegnap volt 2 hónapos. Én nem örülnék ha ilyen sűrűn enne, bár ő tudja, mi az igénye:)
2008. nov. 15. 23:57
 6/7 A kérdező kommentje:

Épp ez az érdekes az egészben, hogy ez mindössze 2 hete van. előtte nem evett csak 3 óránként és az éjszakát is átaludta, este fél 9-től reggel 7-ig.

Amúgy pedig már nem méregetem, elég volt az első 2 hónapban, nem sok értelmét láttam.

2008. nov. 16. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.próbáld meg újra mérni, hogy változott-e esetleg a mennyiség amit eszik. mi ma fél 10kor ébredtünk, és fél 10kor evett este utoljára. (130)

reggel ma 200at evett, biztos többet fog aludni most.

mekkora a súlya a kisfiadnak? azt hiszem van egy átlag hogy kb menni az adagja ha kevesebbet eszik, biztos sűrűbben is fog kérni. próbálgasd...

2008. nov. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!