Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan közöljem? Joga van...

Hogyan közöljem? Joga van ilyenhez? Védőnő probléma.

Figyelt kérdés

Egészen idáig egy kedves fiatal védőnőhöz tartoztam, mert akinek a körzetébe lakhely szerint tartozom, ő gyesen volt, de most visszajött. Találkozni nem találkoztunk egyszer sem, mert közben elköltöztünk a város másik felébe, itt viszont egy hatalmas nagy darab tudálékos nőhöz tartozunk. Még én nem szóltam a tanácsadóban, hogy ideköltöztünk (friss a dolog) de ez a nő tegnap váratlanul beállított, hogy ő ismerkedni akar velem. Én itthon sem voltam, de áll. végig csörtetett a házon, mindent megnézett. Hogy közöljem vele, hogy nem lehet csak így beállítani bejelentés nélkül? Annyira felbosszantott.

Bocsi a hosszúságért.

32 hetes kismama

2010. júl. 13. 21:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon gáz, aki lepontozta azokat a válaszokat, melyekben az volt, hogy nincs azzal probléma, hogy bejelentés nélkül jön a védőnő.

Sok tapasztalataitok lehet mind gyermeknevelésben, mind az emberi hozzáállásotokban.

2010. júl. 14. 12:57
 22/27 anonim ***** válasza:
Az enyém ma hívott.Azt mondta holnap 9-12 ig valamikor.Na ez sem jobb.Ülj itthon 2 kicsivel,mert valamikor beesik...nem nagyon vannak irántunk tekintettel.Tisztelet a kivételnek.
2010. júl. 14. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:

12:40-nek

Céges mobiljuk tényleg nincs, ergo ne várjuk el, hogy telefonáljon (mindig).De éppenséggel meg lehetne beszélni az anyukával az aktuális találkozón, hogy mikor szándékozik legközelebb látogatni. Mindketten szépen beírják a noteszukba, aztán ha valakinek közbe jön valami, akkor még mindig ott a telefon - ja és engem sem a mobilján szokott hívni, ha valami van, hanem a tanácsadó vonalas számán.

Azt viszont nem várom el, hogy percre pontosan érkezzen, mert tudom, hogy elég sok helyre megy, lehet simán csúszás, akár 1-2 óra is, mert máshol talán nagyobb szükség van a tanácsaira.

Lényeg (legalábbis nekem), tudjam melyik nap és kb. hány órakor jön, és én úgy intézem a dolgomat, hogy 1-2 óra plusz-mínusz beleférjen.

2010. júl. 14. 14:04
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Kedden bemegyek hozzá és megbeszélem vele.

Bár már sikerült hülyét csinálnia belőlem, ugyanis múlthéten ő helyettesítette a védőnőmet és vittem az uh-s papírt. Akkor mondta, h már most kérjek a következőre időpontot merth 32 hetesen is kell menni. Reggel telefonáltam, ahol a nő még engem nézett hülyének, hogy valamit elértettem, mert majd csak 36 hetesen lesz a következő uh.

2010. júl. 14. 15:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nálunk a védőnőknek bizony van céges mobiljuk.

És ha az anyuka elfoglalt, akkor adjon meg egy fix időpontot, beírom a noteszbe és otthon leszek, amikor jön.

Ugyanis azt a mi védőnőnk sem szereti, ha csak úgy betoppanok a rendelőbe, mint renitens anyuka, pláne, hogy volt képem másik orvoshoz vinni a gyerekemet.

2010. júl. 15. 07:40
 26/27 anonim ***** válasza:

Lemaradt, hogy oda kell szólnom és egyeztetnem, hogy neki mikor felel meg. És nekem nincs céges telefonom.

Na hagyjuk ezt.

2010. júl. 15. 07:41
 27/27 anonim válasza:

Szerintem meg igenis szóljon előre! Nálunk van a védőnőnek "védőnői" telefonja, és szerdára volt megbeszélve, hogy jön, de nem jött és nem is szólt. Ma (péntek) felhívott, hogy új időpontot egyeztessen, amikor meg rákérdeztem, hogy miért nem jelzett, hogy nem jön, akkor még ő volt felháborodva. Nem tudom mit képzel magáról, de ez nem így működik! Majd legközelebb én húzzak el itthonról ha jönne?

Én azt gondolom, hogy sajnos nem is egyformák. Környezetemben is vannak szuper kis védőnők, akik tényleg segítséget tudnak nyújtani - az enyém nagyon nem ilyen sajnos. Sajnálom, hogy nincs választási lehetőségem.

2012. febr. 10. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!