Libero Up&go 4-es pelusnak mennyi most az ára a boltokban?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, h hol, mennyiért lehet most kapni. Hogy hol éri meg megvenni. (Debrecenben lakom.)2010. júl. 13. 15:29
1/7 anonim válasza:
SPAR-ban HOLNAPIG akciós, sajnos a pontos árat nem tudom.
2/7 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a Spar-ban a Comfort fit van akcióban csak, nem az Up&Go. A Comfort fit tuti, mert abból vettem is. Nagyon jó árban van. Csak most jöttem rá, h jól jönne az Up&Go is. Arról meg nem tudom hol érné meg.
2010. júl. 13. 21:21
3/7 A kérdező kommentje:
Ja, azért köszönöm a segítséged!
2010. júl. 13. 21:21
4/7 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz a Libero-hoz, akkor ajánlom neked ezt:
Ez ugyanaz a pelenka, mint a piros teszkós, csak jóval olcsóbb.
Én is használtam sokáig Liberot, de nekem ez sokkal jobban bejött!
5/7 A kérdező kommentje:
Hááát... nem tudom. Az az igazság, h próbáltam olcsóbb pelenkákat is, olyat ami nem közismert márka, és minddel volt problémám. Volt olyan is köztük, ami használhatatlan volt, mert annyira félre volt szabva, h elöl vagy hátul a felső széle lyukas volt. Hát dobtam a kukába használatlanul. Akkor volt, ami rugalmas rész nem volt a tépőzárnál, azt se tudtam h tegyem szegény gyerekre, h ne szorítsa, de a pisi se folyjon ki. Félek kiadni a pénzt olyanra, amit nem ismerek. Legalább 10 fajtát próbáltam már. Ez bevált, inkább erre költök. De elgondolkodtattál. Ha van belőle egész kicsi kiszerelés, akkor lehet megpróbálom. Elvégre hülyeségekre is költ az ember.
2010. júl. 15. 10:05
6/7 anonim válasza:
Figyelj, ha bizalmatlan vagy, bemész a Tescoba, és veszel egy kis csomagos piros up&go-t, az 20 db-os, és ha tetszik, megrendelheted innen. Tényleg egy az egyben ugyanaz. (Persze csak ez a fajta, amit linkeltem, a kisebb méret kicsit más). Nem tudom a babád hány kg, de nekem a 13 kg-osomra kb. 10kg-os kora óta ezt használom, és nekem tényleg sokkal jobban bejön, mint a Libero.
7/7 anonim válasza:
Én se szeretek pelenkákkal kísérletezni, miután a legtöbbtől kiütéses lett a lányom.
Libero a legjobb nekünk.
Sajnos csak az 5-ös méret árát tudom (up and go), 42 db van benne 2800 ft a dm-ben (de én mindig 25%-os kuponnal veszem). Szerintem a 4-es méret is 2800 ft, csak abban több van pár darabbal.
De most van olyan akció a dm-ben, hogy két csomag pelus (5-ös méretből 112 db), 5700 ft. Csak ez nem bugyipelus, hanem sima pelus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!