Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja ezt a kistestvé...

Miért csinálja ezt a kistestvérem?

Figyelt kérdés
A kis tesóm egy éves gyakran vagyok vele mivel nyári szünet van. De miért van az, hogy állandóan a fülemet rángassa vagy ha nem akarok vele lenni akkor sír? Annyira idegesít néha rosszabb mint egy kiskutya ami nyüszíkel.

2019. aug. 20. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom bingót lőttem, fordítsd hasznodra a nyers tárgyilagosságot, ne a személyeskedni akarást lásd bele!
2019. aug. 21. 16:52
 12/14 A kérdező kommentje:
# 11 Te egy bunkó vagy tudtad? Apán nem egy olyan ember, aki bántana bárkit is se anyám te már rögtön ezt láttad az írásba. Kezeltesd magad egy pszichológussal, aki elmondja neked, hogy ebbe a kérdésbe az apa és anya nem volt benne.
2019. aug. 21. 18:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Már csak annyi kérdésem lenne, mit csinálsz majd, amikor "nem tűröd tovább" egy jól működő egyéves gyermek húrfeszegető-tapasztalatszerző fejlődési fázisát.
2019. aug. 21. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:
# 13 Rászólol, vagy otthagyom tuti nem verem meg. Bár tudom te erre következtettél, hogy majd megverem. De tudd meg nem olyan családból vagyok, csak azt hittem kapok értelmes választ itt rá, hogy mit tegyek. De nem is értem, hogy a hozzádhasonló emberek miért mindjárt a verésre, az apázásra, vafy a szülői gondatlanságra gondolnak? Lehet pont azért mert ha a szüleim helyébe lennél te, akár engem is elitélnél.
2019. aug. 21. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!