Ti hogy álltok a használt babadolgok vásárlásával?
10-es vagyok
Ezek szerint csak nem vagy tisztában az árakkal..
Én ha valamit megtaláltam használtan, akkor megnéztem az új árát.
Pl sportkocsit kerestem.
De a lányom utálta a babakocsit.
Találtam 8000 ért egy olyat, ami újonan 72e
De nincs is jó állapotban. Arra amire kell, nekünk jó.
Megszerette, gondolkodok rajta, hogy ugyanilyet veszek jobb állapotban ( kb 25-35 közt láttam), mert a tesó is úton van szóval ha már a naggyal nem is használjuk sokat, a kicsivel fogjuk
Én ruhákat vettem használtan. És volt amit kaptunk.
Mi mindkét gyereknel újat vettünk egy csomó mindenből, mivel lányom 14 hónapos volt amikor megszületett az öccse. Így amiből nem vettünk lányosat abból újat vettünk. És ami meg jó lehetett volna a kicsinek, abból pedig a legtöbb dolgot használta.
Én tapasztaltam olyat, hogy a használt árából újat veszek, de pl. babakocsinál hülyeség lenne egy Stokkét bármi máshoz hasonlítani. Az tudni kell, hogy a Stokke 196.500 ft-tól kezdődik, és más márkák, pedig, akár 33.999 ft-tól elérhetőek.
Ha én eladom a lányom babakocsiját akkor 369.990 ft helyett 185.000-ért adom. Ha a fiamét akkor 373.990 ft helyett, pedig 187.000-ért adom. Itt is látszik, hogy a használt árából vehetsz újat, csak nagyon mást.
Ha pl. valaki vesz 33.999 Ft-ért az kb. 17 ezerért tudja eladni.
Ez rajtad múlik, hogy milyet veszel. De még véletlenül se gyerekülésen spórolj!
Babakocsit ágyat pelenkázót ülést újat veszünk inkább ilyen kis kiegészítőket gondoltam használtan mint a pihiszék es jatszószőnyeg. Játszószőnyeg használtan 5000ért árulnak .... babymix ennyi újonnan.
Pihenőszékért se adok használtan 15öt mikor új 22 ezer körül.
Van már egy 8 évesem anno fillérekért vettem neki ilyeneket
Én pont 15ért hirdetek pihenőszéket. Igen, kaphatsz 22ért újat, de nem azt ami nekem van. Ez ugyanis 35ezer újonnan, egyszerre rezeg és hintázik (nincs a piacon mi ezt tudja, konkrétan), a rezges akksirol és ezért akár standra is el lehet vinni 🤷🏻♀️ Ha neked nem kellenek ezek a funkciók, vedd meg olcsóbban. Ha igen, akkor meg orulj, hogy a használtan lehet spórolni 20ezret az újhoz képest.
Amúgy a példákat amiket hozol kb úgy tudnám neked szemléltetni, hogy minek vegyél használt iphone-t 50ezerért miközben lehet új butatelefont kapni 40ért... hát na vajon miért...
#15-ös vagyok
A játszószönyegünk 31.990 ft volt. Mi ezt használtuk/használjuk mindkét gyerkőcnél. Ezt én 16-ért fogom meghirdetni. Így is spórolsz rajta majdnem 16 ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!