Hogyan tanítsam meg a kislányomat felállni?
Nem jó a technikája, mindenáron kézzel akarja magát felhúzni állásba. A lábai előre nyújtva, nem húzza be maga alá, nem hajlítja be. De annyira próbálkozik, egész nap ezt csinálja, de már napok óta. Sajnálom, mert nem is hagyja, hogy segítsek, ha behúzom az egyik lábát, mire a másikat behúznám alá, addigra újra kinyújtja.
10 hónapos
Ne cs.d el!
Ráér, hogy rájöjjön.
okos a kisbaba, "tudja" hogy előbb MÁSZNI KELL!
Majd magától rájön, nagyon árt, ha "meg akarod tanítani ezekre", ha egészséges, magától végigcsinálja a mozgás-sort (erre szükség is van a fejlődéséhez) és ~1 éves korára feláll kapaszkodással. Gondolnád, hogy ha nem mászik, esetleg nem tud évekkel később megtanulni olvasni? Bizony, bonyolult az ember.
Olvasd el a kis történetet a pillangóról és a "segítőről" és szívleled meg:
Sajnos külföldön élünk, itt nincs dévényes. Pont azért akarok orvost váltani, mert baromira nem vagyok elégedett. Csak sajnos csak minden negyed évben lehet, és a lányom lázas lett, muszáj volt elvinni orvoshoz, és ahol kezded a negyed évet, akkor a következő váltásig itt kell maradni. Sajnos erről nem tudtam. Így most októberig maradnia kell.
Pl a kiskönyvébe kérdés nélkül beírta, hogy már EGYEDÜL tud állni, utólag vettem csak észre, teljesen ki vagyok akadva rá, ezzel betelt a pohár
Tudom, hogy nem túl jó, hogy nem mászik, de nem tudok vele mit csinálni, egyből lehasal, amint segítenék.
Szemészetre is magába vittem, mert nem adott beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!