Mit tud csinálni a 2-3 hónapos babátok?
Figyelt kérdés
És hány kg, és cm??:)2010. júl. 13. 12:06
11/14 anonim válasza:
.A miénk igen,pár napja azt gondoltam beteg.A férjem szerint dehogyis,csak szórakozik...ahogy köhécsel,mint amikor mi szeretnénk felhívni a figyelmet valamire.Nem tűnik betegnek amúgy,(előtted lévő vagyok)
12/14 anonim válasza:
11 hetes a kisfiam. Rengeteget gügyög és óriási nyálbuborékokat tud fújni. Keze a szájában egész nap. Hason sokat fekszik a fejét már 2 hetes kora óta ügyesen tartja. Aludni hason nem akar. Egyenlőre még nem fordult át de hason és háton egyaránt "közlekedik" addig dobálja magát amíg nem tud haladni. Kézben nagyon szeret, ha ültetem a kezét elég fogni és szépen tartja magát - de ezt még nem engedem neki, bár feküdni egyre kevésbé szeret -. Az átfordulás lehet valahogy "gyakoroltatni" ráváezetni vagy majd hozza az idő magával. Nincs még korban elkésve ehhez, ugye?
13/14 anonim válasza:
Majd elfelejtettem 6,2 kg és 63 cm (sz.: 3,07; 53 cm)
14/14 anonim válasza:
Kislányom 9 hetes, 5,26 kg és 58 cm. Egyre figyelmesebb a környezetére, imádja a kiságyában lógó, zenélő ringlispílt a kis plüss figurákkal. A kezeit mostanában fedezte fel, nézegeti őket és persze az öklét begyűrögeti a szájába, van, hogy el sem tudja dönteni, melyiket nyammogja :-)Szopinál először ki kell vennem az kezeit a szájából és magyarázom neki, hogy ugyan azokból nem jön a fincsi tejcsi :-) Egyre jobban és többet van el a pihenőszékben és már hanyatt is szeret feküdni. Eddig ezt nem csípázta, amúgy csak hason alszik el, esetleg hanyatt a pihiszékben, de akkor már nagyon fáradt. Ő is buborékokat fúj a nyálával, nagyon folyik szegénykém. Sokat mosolyog és nagyon szeret "beszélgetni", nyögdécsel, gügyög, mintha tényleg mondani akarna valamit. A fejét már egy naposan felemelte, pár naposan már át is fordította. Alig várom, hogy még ügyesebb legyen... :-) Ja, és persze a non plus ultra az, amikor cipelgetem a vállamon a lakásban és kedvére nézelődhet. Bármi legyen is a baja, akkor mindig abbahagyja a sírást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!