Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Fiú: Viktor, Kolin.
Lány: Auróra, Luna.
2019. aug. 18. 10:02
11/23 A kérdező kommentje:
Mo-on anyakönyvezhető névlistát néztünk, ahol a jelentésük is ott van.
Nem akarunk kirívó, idegen, csúfolható nevet, de ilyen Ádám, Dani, Luca, Rebekát sem.
Nekem amúgy kifejezetten tetszik hangzásra a Kolin, aranyos, hasonlít a Konorra, amivel filmekben találkoztam:)
2019. aug. 18. 12:03
12/23 anonim válasza:
Nekem a Luna a Sailor Moon óta annyira macskanèv, hogy én nem tudom embernek elképzelni :) A Kolin számomra is nagyon idegen. A Viktor semleges, az Auróra meg csodaszép :)
13/23 anonim válasza:
Viktor: teljesen normális név.
Kolin: nem tetszik, nagyon idegen hangzású.
Auróra: tetszik, nekem is megfordult a fejemben név választásnál, csak becézni nem igen lehet.
Luna: jelentése hold, de nem adnám a gyerekemnek. Vhogy nem tudom elképzelni, hogy egy embert így hívnak.
14/23 anonim válasza:
A viktor szep nev, a battyam es a parom is viktor. Ettol fuggetlenul nem gyakori mast nem ismerek akit igy hivnak. A kolin eleg hulyen hangzik. A lany nevek se tetszenek amiket folvetettel.
15/23 A kérdező kommentje:
Én még a Konstantinra gondoltam, erről mik a vélemények?
Ez azt jelenti: szilárd, állhatatos.
A sorozatról ugrott be. Imádtam azt az embert:D
2019. aug. 18. 15:24
16/23 A kérdező kommentje:
Luna helyett még, ami szóba került az a Csilla, csak nem találom sehol a jelentését.
2019. aug. 18. 15:42
17/23 anonim válasza:
Vörösmarty névalkotása a csillag szóból.
18/23 anonim válasza:
A Viktor jó, a többit nem adnám.
19/23 anonim válasza:
Viktor jó név, Auróra vállalható többi röhejes-rettenetes. Hacsak nem akarod hogy romának nézzék a Kolint-Lunát felejtsd el.
20/23 anonim válasza:
Akik azt írták, nem lehet becèzni az Aurórát: Dehogynem, Rori. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!