Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen pepeket adhatok 3honapo...

Milyen pepeket adhatok 3honapos babamnak?

Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 22:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
67%

Ennek örülök hogy nem csak én vagyok ilyen felfogású.

Üdv a csapatban!!!

2009. máj. 22. 06:07
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
Én is örülök, hogy nem csak én vagyok "régimódi" ezen a téren :)
2009. máj. 22. 07:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, én sem adnék a babámnak 4 hónapos koráig tápszeren kívül mást! Lehet amikor én voltam ekkora még nem volt ennyi vegyszer mindenen, amit megeszünk, megiszunk. Én inkább várok had készüljön fel a pici gyomra minden veszélyes dologra amit megeszünk. A Bio úgy sem bio csak így drágábbért eladható. 3 hós. fiú anyukája
2009. jún. 26. 17:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Az én kislányom most lesz 3-hónapos!Én is most szeretném elkezdeni a bébikaját!Nekem az anyukám azt mondta nyugodtan adhatunk már neki!Nem értem mért kel ezt ennyire felfújni,és hülyeségeket írni,hogy ez lesz a baja a babának meg az!Szerintem az anyukáknak nem az a céljuk hogy bajt okozzanak a kicsinek!!!!!!!!Tápszeres anyuka
2010. aug. 7. 11:40
 25/26 anonim ***** válasza:
3hónapos a kisbabám!És van hogy nehezen alszik el!Hiába altatom,ő nem akar,csak amikor neki az tetszik!De van hogy átalussza az egész napot!Egyik7-en ilyen,a másikon meg más milyen!Van más is aki így van ezzel?
2010. aug. 7. 11:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Bocsika ez nem ide akart jönni..
2010. aug. 7. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!