Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldottátok meg az apuka...

Hogy oldottátok meg az apuka bevonását a babaápolásba? Hogy viselkedett a férjetek? Nem érezte kivülállónak magát?

Figyelt kérdés
Néhányszor mikor beszélgetünk a babaánkról észrevettem hogy a párom úgy érzi neki nem nagyon lesz "dolga" a baba körül. És többször mondta hogy biztosan csak engem mint az anyukáját fogja majd szeretni a kisbabánk őtőlle megijed majd. Amúgy mindenben nagyon segít, figyelmes, vásárol nézeget neki nagyon várja őt. Hogy tudnám megértetni vele hogy Őt is szeretni fogja majd és nem fog félni tőlle, rá is szüksége lesz mert ő az apukája.
2010. júl. 13. 07:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Első naptól tápszeres volt a babánk, felváltva etettük, napközben zömében én.

Este együtt sétálunk, már voltunk külföldön pedig még csak fél éves a babánk.

Este az apuka fürdeti, játszik vele, táncol vele zenére.

Szerintem ez annyira nem bonyolult, nyitott lélek kell hozzá, semmi más, és szeretet.

A babának az a lényeg, hogy szeressék, nagyon egyszerű kis lelkük van még.

2010. júl. 13. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!