Ket honapos oltas utan strand?
Figyelt kérdés
Vagy inkabb a harom honapos utan vigyuk? Nemtudom,mindenki mast mond. :/ vedono azt mondta vihetjuk de itt is megkerdezem inkabb.
Imad pacsalni a kisfiam es most mennek nyaralni.
2019. aug. 15. 13:04
1/11 anonim válasza:
Elvileg 3 hónapos után lehet. A helyedben felhívnám a gyerekorvost, az a tuti.
2/11 A kérdező kommentje:
Koszonom! A vedono azt mondta delelotti orakba mehet egy picit.
2019. aug. 15. 13:12
3/11 anonim válasza:
Én ennyi idősen semmilyen strandra nem vinném. Nekünk a gyerekorvos is azt mondta, 1 éves kora után ajánlja. (Balaton)
Kisebbiket kb 8 hós kora után vittük, a nagyobb elmúlt 1 éves amikor először volt.
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2019. aug. 15. 14:06
5/11 A kérdező kommentje:
Es otthoni medencebe? Klor es mindenmentesbe,fel engedes utan. :)
2019. aug. 15. 14:41
6/11 anonim válasza:
Szerintem is picit korai. Vagy olyan víz jó a csecsemőnek, amiben rajtad van (de felnőttekkel együtt nem fürdetném) vagy akkor jó neki, ha már tud ülni.
A strand így is nagy kihívas.
Meg hát a bőrére mit kensz ha a tűző napon a medencébe viszed (raadásul pont délelőtt?)?
8/11 anonim válasza:
Babaúszásra is három hónapos kortól lehet vinni, addigra kapja meg a kötelező oltásait. Mi nagyon hamar elkezdtük a babaúszást, ez azt jelentette, hogy a három hónapos oltások után két héttel. Amúgy hat hónapos kortól ajánlott a természetes víz, egy éves kortól a strand, nem tudom miért bizonytalankodik a védőnőd.
9/11 anonim válasza:
Strandra vittük tavaly a júniusi kistesót a nagy miatt, de csak a parton voltunk. Víźbe nem vittem. Azért ne mondja senki, hogy a 2 hónapos baba strandolni szeretne, és szomorú lesz ha nem pancsolhat...
10/11 anonim válasza:
Én vittem 3,5 hónaposan strandra, de itt nálunk kevesen vannak és tudtam mikor van vízcsere. A lábát lógattuk a baba medencébe, nagyon élvezte, teljesen izgalomban volt tőle. Babaúszásra is járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!