Mennyi bukas szamit normalisnak?
Figyelt kérdés
Sokat bukik a babam, de olyan istenesen, orran is jon, sztem majdnem a fele kijon annak amit megevett(90 mili kb amit megeszik) ferjem szerint nem jon annyi csak kb 30 mili dehat az is bazi sok szerintem. Ma pl 2x is bukott ilyet mar. Nem sok ez?? Aggodom erte:(2019. aug. 12. 19:52
1/4 anonim válasza:
Addig normális, amíg nem akadályozza a gyarapodást. A nagyfiam volt brutál bukós, sokszor úsztunk a tápszerben, de gyorsan gyarapodott, bőven meghízta az elvárt mennyiséget. Aztán kaptunk reflux tápszert, attól sokat csökkent a bukás. Plusz tippek még:
- többszöri szünet + böfiztetés evés közben
- evés után picit megemelve tartani ( pihenőszékben pl.)
- az ágy fejvégét is picit meg lehet emelni egy-két könyvvel, hogy ne teljesen vízszintesen feküdjön
De teljesen akkor múlik el, ha rendesen zár a gyomorszáj. Egy éves korra nagyjából rendeződni szokott a bukás.
2/4 anonim válasza:
Az én gyermekeim is extra bukósak voltak, és én is mindig paráztam amikor tenyérnyi mennyiségek jöttek vissza. Egyszer mondták, hogy öntsek ki 5-10-20 ml tápszert az asztalra és meglátom mekkora adag az kiöntve, nagyon meglepődtem, egy-egy bukás még annyi sem volt mint az 5 milis "tócsa". Ekkor megnyugodtam.
3/4 A kérdező kommentje:
Kiprobalom ezt a kiontest. Nagyon rossz mert en is neha uszok a tapszerben a bukastol :( felelmetes az egesz mar kb gyomoridegem van minden etetesnel... hajajj de azert koszonom a kommenteket kicsit azert megnyugodtam
2019. aug. 12. 21:41
4/4 anonim válasza:
Amíg a súlyfejlődése rendben, pisis/kakis pelusok száma rendben, addig nincs gond. Nálunk somszor sugárban jött, aztán ahogy jött a probléma, úgy elmúlt ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!