Mikor tettétek át a sportrészbe a babát? Hogy vigyem így sétálni?
3 hónapos a kislányom, tudom, hogy még nagyon korai, de nem tudom, mit csináljak. Annyira erőlködik, hogy felüljön, hogy nem marad el a mózesben hanyatt. Hiába emelem meg a háttámlát, akkor meg lecsúszik onnan és kezdődik a hiszti elölről, mert végigéri már a mózeskosarat, hozzáér a lába a végéhez és begurul. Kenguruban, kendőben nem marad el. Az tetszik neki, ha kézben viszem háttal nekem fordítva, és gyönyörűen nézeget órákig, csak leszakad az ember keze a majdnem 7 kilója alatt. Autós hordozóban a gerince miatt nem szívesen viszem. Márkás a hordozó, de úgy érzem, "bekeroskad" a gyerek az ülésbe.
Hogy vigyem sétálni? Szerintetek mit tegyek?
Köszönöm a választ!
úgy sem marad meg, ha a kupolát lehajtod és fás részen sétáltok, ahol lát is valamit a feje fölött?
nekünk kagylóüléses volt a sportrész, de ebbe is csak 5 hónaposan került át. Rövidebb sétákra addig jó lehet a hordozó, a gerincének ugyanúgy nem lesz semmi baja, mintha utaznátok. Tartósan, hosszú ideig nem szabad nemme lennie. De 1-1 órát nyugodtan. esetleg ha közben többször kiveszed, akár többet is.
5 hónaposan
Azóta 7 hósan vettünk külön vízszintesig dönthető sportot.
Olyanba beletehetnéd a 3 hósodat is...
Az újszülöttek gerince még nem egyenes, hanem kissé görbe. Azért gömbölyű az autósülés is. A kézben neked háttal hordozás sokkal egészségtelenebb neki, mint a kagylóülés ennyi idősen.
Nyugodtan rakd bele, ha az jó neki!
Én 6-7 hónaposan vittem úgy sétálni, hogy hason volt a mózesben, és úgy nézelődött. Ülni még nem tudott. Neked még ehhez is pici, de hidd el, gyorsan elrepül ez a kis idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!