Ki az, aki 4 hósan elkezdte a kóstoltatást illetve a hozzátáplálást? Mi volt az oka, hogy nem vártatok tovább?
En is elkezdtem 4,5 honaposan.Elfogyott a tejem es nem hizott tul sokat sem.Az orvosunk pedig azt tanacsolta,hogy kezdjem el kostoltatni.El is kezdtem es nagyon jol ment.Mindent szivesen fogadott es a sulya is jobban gyarapodott.
1 eves kisfiu anyukaja
4 hósan elkeztük, tápisak voltunk, az orvos tanácsolta.Mi is 2 óránként ettünk, és hát ennyi táp nem is olcsó
20 hós ikerfiúk anyukája
Mi is elkezdtük kicsit 4 hó előtt. Nagyon bukós volt, emiatt kellett sűrűbb ételeket bevezetni. Meg amúgy is tápszeres volt sajnos...
Alma, krumpli volt a kezdet, almából olyan, ami jó édes, nem savas. Elég hamar kiváltottunk egy étkezést.
17:04-es vagyok
Nálunk 4x eszik egy nap, csak reggel, meg este kap tápszert. Délben húsos-zöldséges a menü, uzsonnára meg kapja a gyümölcsöket. Esetleg adok neki kukit, vagy 1-2 db babakekszet. Nálunk könnyen ment, hogy kiváltsuk az étkezéseket. Van, ahol a baba nem akarja. Kaja után mindig kínálom teával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!