Mennyi idö után kaptátok meg az egyszeri anyaságit miután igényeltétek? Számlára!
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 14:52
11/15 anonim válasza:
A papírok leadásától számított 5. munkanapon utalták is.
12/15 A kérdező kommentje:
Nekem pesten a XIII.-kerületben kell intéznem.
2010. júl. 12. 17:48
13/15 anonim válasza:
15:37-nek
Lehet okosnak akartál tűnni, azzal hogy bemásoltál egy hivatalos szöveget,, de az anyasági segélyt a Kincstár folyósítja. Amit te írtál az GYED,TGYÁS folyósítása.
14/15 anonim válasza:
Nem okoskodni akartam, még ha neked úgy is tűnt... Csupán arra akartam rámutatni, hogy nem 8 nap az ügyintézés ideje, hanem (mint minden hivatali ügyé) majdnem 1 hónap... Még akkor is, ha néha egy-egy hivatal dolgozói esetleg normálisan is állnak a dolgokhoz... sajnos ilyen nagyon ritka. Én a saját példámat tudom erre felhozni... Mivel nem személyesen vittük be a papírokat, Csupán" elsőbbségivel, ajánlva (70 km-re van tőlünk a megyeszékhely...), így bizony "rendszerhiba" miatt csak bő 2 hónap után kaptam anyaságit és érdekes módon még a Tgyás-t se küldték... Mikor felhívtam őket, erre (rendszerhiba) hivatkoztak... másnap meg már a számlán volt a pénz. Kívánom, hogy más ne járjon így, de a hivatalok malmai is lassan őrölnek..sajnos!
15/15 A kérdező kommentje:
Hál istennek szerencsém volt mert kedden intéztem az anyaságit múlthéten és pénteken a számlámon volt a pénz.
2010. júl. 21. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!