Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás baba hogy néz ki?

Ekcémás baba hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy hol vannak rajta foltok az arcán vagy az egész testén? Egybefüggően piros vagy foltok vannak? Mivel kezelitek?
2008. nov. 14. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet válaszolni, mert mindenkinél máshol jön ki. Az arcon szinte mindig van, a lányomnak ezen kívül a térdhajlatban volt. Eléggé egybefüggő volt az arcán, de ez is eltérő lehet. A dokik általában szteroidos krémet adnak, ez nem túl jó a bőrnek, úgyhogy én a homeopátiát választottam: halicar kenőcs. Nagyon jó, mi szerencsére nyár közepe óta tünetmentesek vagyunk. Ha van kérdésed írj privit
2008. nov. 14. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:
én kislányomnak az arcán,nyakán meg a dekoltásán jöttek ki.Mindent kiprobáltunk eddig tudod mi segitet a legjobban a baba hypoallergin testápolo száraz börre.Vizbe balneumot rakunk ez olyan olajos
2008. nov. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!