10 hónapos kisfiam még mindig 4-5-ször szopizik egy nap (éjszakaival együtt), és persze nem fogad el semmi más innivalót, mikor fog ritkábban szopizni?
szia,
Próbálj 100%-os multivitaminos gyümilét adni neki, ásványvízzel hígítva, hogy ne legyen olyan sűrű.
De addig amíg van tejed addig szopizik annyit amennyi kell neki. Ha megszomjazik akkor el fogja fogadni még a sima vizet is.
Én is így voltam a csajszimmal, nem kellett sem a tea, sem a víz. Adtam hígított gyümi levet, abból elfogadott eleinte pár kortyot.
Most 15 hónapos és túlnyomó részt még mindig ciciből issza a napi folyadék nagy részét..:))
a lányom is 10 hónapos.
Ö almalevet iszik forralt vízzel higítva.Meg szopizik.Igaz este,meg éjjel.(arról nem bírom leszoktatni,hogy ne ébredjen fel.4x 5x)Rebeka is eszik mindent.
Próbáld ki a 100%os almalevet higítva.
Amúgy nyugodtan adjal neki tejterméket.Gondolok itt a túrórudia,joghurtokra.A lányom nagyon szereti.
vegyél baba tejport,e´s adj neki elözször pa´r kanállal.
Èn a lányomnak azzal cinálom a tejberizst és a grízt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!