Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalt Anyukák! Mivel jön...

Tapasztalt Anyukák! Mivel jön ki a szines FILCTOLL a ruhából?

Figyelt kérdés

5 (!) ruhácskánk filctollas, hagytam a gyerekem rajzolni, gondoltam úgyis kijön belőle! Hát semmivel nem jön ki, még csak nem is halványodik!

Próbáltam: Vanish- 1 napig áztattam, majd kimostam, semmi eredmény - sima szappan, mosószer, Domestos és folteltávolitó a DMből golyóstoll ellen... Semmi eredmény. Szines ruhákról van szó!

2010. júl. 12. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom de próbáljátok meg a barkácskötényt használni akkor az lesz filctollas. kb. negyedóra megvarrni és venni is lehet... ezt ajánlom.
2010. júl. 12. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Eső után köpönyeg,de amikor legközelebb filctollat veszel,nézd meg a dobozán,h van-e egy pici mosógép rajz.Ui nem írják rá mindegyikre,h kimosható,de azok tényleg kijönnek.
2010. júl. 12. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Probald meg acetonnal vagy alkohollal. Szines ruhacskak? Mi Amway folteltavolitot hasznaljuk, az is kiszedi.
2010. júl. 12. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!