Muszáj venni legelőször dobozos popsitörlőt aztán abba venni később utántöltőset? Nem elég csak utántöltőset venni? Vagy így kiszáradnak a törlők?
kisebb baba mellett még menni fog hogy felnyitod a hajtókát és kiveszed a kendőt de nagyobb mellett amikor fél kézzel már fogod a gyereket ne másszon el a világba szenvedni fogsz mert csak kicibálni lehet a tasakból.
én vettem az elején egy dobozosat és mindig amikor új csomagot tettem bele letöröltem bőven fertőtlenitős kendővel igy higiénikus maradt.
Bizony, nagyobb gyereknél már elég nagy cécó a pelenkázás! :D
Csak dobozt használunk, de még így is megküzdök néha a törlőkért! ;)
A lányom meg kifejezetten szerette egy időben a dobozt nyitni-csukni (én meg örültem, mert egy kicsit legalább egy helyben maradt).
Nem drága dolog ez a doboz, szerintem egyszer megéri rá benevezni. Nekünk Pampers-ös van, annak ellenére, hogy azóta sem használtunk Pampers törlőt (akkor is csak a doboz miatt vettem meg, így volt akciós).
Semmi sem kötelező:)
Én legelőször níveás dobozos törlőt vettem, és ennek a dobozába teszem azóta az utántöltőt. Szeretem, mert nem "csak úgy" van a pelenkázón a popsitörlő. Aztán, miután a kisfiam összecsinálta magát a csípőszűrésen, és egy asztalon félkézzel lefogva, másik kézzel a táskámban a cuccol után turkálva voltam kénytelen tisztába tenni, vettem ilyen lapos dobozt is, utazódobozt vagy mit, amibe a 30as popsitörlő való. Valakinek ez, valakinek az praktikus.
Én vettem dobozt, és utána csak utántöltőset. Tényleg elég hangos, ha az éjszaka közepén akarod a ragacsot feltépni. Ha csak nem olyan fajtát veszel, amin nem ragacs van, hanem alapból olyan műanyag kis felnyitó, mint a dobozon. Egyébként nem száradnak ki, csak egy kézzel kezelhetetlen, a doboz viszont nem az.
Ja, és tényleg nyugton marad tőle a baba egy kicsit, ha a kezébe adom. Nyitja-csukja a tetejét, addig meg be tudom pelusozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!