Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdett tapsolni a...

Mikor kezdett tapsolni a babátok? 11 hónaposan mi még nem tapsizunk, nem gond?

Figyelt kérdés

A tárgyakat összeütögeti, de nem tudom neki megtanítani a tapsit. :(

Pedig már régóta pápá-t int, pacsit ad, 2 nap alatt megtanult édesen fintorogni, mint egy kis nyuszi, ha mondom fölhúzza a kis orrát és úgy csinál, mint, aki szimatol, de tapsizni....:(

2010. júl. 12. 09:20
 1/10 anonim ***** válasza:
kb. akkörül vagy kicsit egy éves kora elött...
2010. júl. 12. 09:22
 2/10 anonim ***** válasza:
10hónaposan tapsolt és pogácsát sütött, majd egy éves kora óta "elfelejtette"....vagyis nem akarja csinálni :o)
2010. júl. 12. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ja! Amúgy nem gond. Majd ha tetszik neki akkor csinálni fogja, ha meg nem érdekli, akkor hiába minden erőfeszítés.... :o))
2010. júl. 12. 09:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy éves volt a kislányom, amikor magától tapsikolt. addig megfogta az én kezemet, és azzal tapsolt :) Ezt olyan 7 hós korától tette.
2010. júl. 12. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:

mi nem tanítottuk neki sosem, egyszercsak tapsizott. én mindig tapsolva dicsértem, ha mondjuk elvett tőlem egy csörgőt és sztem innen tanulta el.a táncizás is jött elég korán (kézzel és testtel is).ezek olyan 7-8hónapos kora körül.pápázni egy kézzel, mint a királynők, táncizni 2 kézzel.mikor eszébe jut akkor a testét is mozgatja, a fejét előre-hátra.

képzeld én viccből szoktam neki a talpát is összeütögetni, h "tapsi-tapsi-tapsi" és mikor mondtuk neki h tapsoljon olyan édes volt, mert egyszerre csinálta a kezével meg a lábával!!

ne aggódj, majd megtanulja, szerintem ezek a babák olyan kis makacsak tudnak lenni, mert nekünk is szokott lenni, h hiába mondok én neki tapsit, pápát vagy táncit, nem csinálja.majd ha neki kedve lesz.

pl. a miénk nem akart mászni, aztán egyszer csak kifigyeltem h ő ha nagyon akar, tud mászni, csak lusta hozzá, mert inkább kéri a játékát.

ha összeütögeti a tárgyakat akkor is örülj vele együtt, tapsizzál te is (mintha a tárgyak ütögetése is tapsi lenne), egyszercsak úgyis kiesik az a valami a kezéből és csattogni fog a kis tenyere!!! (bocsi ha hosszúra sikerült) - ja egyébként mi most a "kérem"-et tanuljuk, kíváncsi leszik mikorra mutatja!!

2010. júl. 12. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. mi 29.-én leszünk 11 hósak.
2010. júl. 12. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, hogy mit neveznek igazán tapsolásnak, de a babám 7,5 hónapos, és egy hete összeüti a két tenyerét 3-4-szer egymás után. Szerintem ez már tapsolás, bár tapshangot még ugye nem ad a kis tenyere. De a technikája már megvan.

De lehet, nem erre gondoltál? Itt olvastam a multkor, hogy a "tapsi, tapsi anyának, puszit ad a babának" mondókára tanult meg a gyerkőc tapsolni, azóta én is ezt mondogatom neki.... :o))

2010. júl. 12. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
9 hónaposan kezdett tapsolni. Látta hogy mi tapsolunk, Ő is elkezdte, aztán csak mutattuk vagy mondtuk és Ő is csinálta. Most 9,5 hónapos lesz, tegnap óta puszit ad (cuppant) ha mi is csináljuk vagy mondjuk. Tök édi. :)
2010. júl. 12. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb. 7-8 hónapos kora óta tapsol, nagyon tetszik neki. Ha valamiért megdicsérjük, ő meg is tapsolja magát.
2010. júl. 12. 13:38
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát én tapsolhatok neki egész nap, örülhetek vele együtt, de egyenlőre a tapsi nem érdekli.

A kérem neki megy már, odaadja, ami a kezében van, ha mondom neki, hogy kérem. :)

Ja, és még puszit sem ad...

No sebaj, majdcsak sikerül ezeket is elsajátítania.

2010. júl. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!