Ciciztetés órákig?
Figyelt kérdés
Sok kérdésnél, válasznál látom, ha a baba sír, cicizni szeretne, cicizzen, hisz anyukahiánya van, és a tej is így termelődik. És hogy sokaknál a non-stop 24 órás szoptatást igényli a baba. Nálam "csak" délelőtt 9-10-től délután 2-3-ig, vagyis 5-6 órát nem tud aludni, és lógna a cicin a háromhetes, de én ezt nem bírom kivitelezni. Másfél-két óra még oké, de aztán sajog a mellbimbóm, a kicsi annyit bukik, hogy már tej se férne bele, mi itt a jó megoldás? Cumit nem fogadja el, de jobb is, nem szeretnék egy háromévest, akinek örökké ott lóg a szájába a cumi, és nem lehet érteni, amit mond. Ringatás, séta van a cicizések közt, de leszakad a derekam. Felkeléstől délutánig csak erről szól az életem, örülök, ha le tudok zuhanyozni.2019. júl. 31. 13:23
11/11 A kérdező kommentje:
7 hetes. Sajnos, ha bealszik kézben, ringatásra, akkor is felébred, ha leteszem. De ha nem teszem, akkor is max. 20 perc alvás. Próbálom rászoktatni, hogy legalább a kiságyba aludjon el egyedül, egyelőre reménytelen, jelenleg 3/4 órája ordít, hiába vagyok ott, simogatom miegymás. próbálok a neten elméleti okosságokat felkutatni, vajon mit csinálok rosszul. A babakocsiban sem alszik el, csak ha olyanja van, de az is max. fél óra. A szoptatás is ugye legyen igény szerint, persze, hogy cicis lett nagyon, az nyugtatja csak meg, de mivel nagyon sokat eszik, sokat bukik, így azt is ki kell toljam, így marad a sírás. Vagy azért, mert nem bírom ki, és ciciztetem, ami miatt teleeszi magát, vagy azért, mert húzom a dolgot.
2019. aug. 29. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!