Gripe Water-től hányhat a baba?
Figyelt kérdés
2 napja szedjük, mert az Infacol már nem enyhítette a hasfájását. Tegnap du. és ma hajnalban történt, hogy a szopi közbeni büfiztetésnél szinte az addig megevett tej visszajött. Nem öklendezett, nem sírt, csak egyszerűen sugárban kiadta magából, amit szopott. A GW-ra gyanakszom, hogy az okozhatja. Viszont a leírásban és a neten sem találtam ilyen mellékhatást!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 06:07
1/5 anonim válasza:
Sajnos hallottam hasonlót egy ismerőstől. Ők, ha jól tudom két etetés között adják neki, mikor már jól kibüfizte magát. helyette kipróbálhatod az espumisant is, nálunk az vált be, finom banános íze van, és nem szívódik fel ugyanúgy, mint az infacol. Egyébként mi is infacollal kezdtük, de sokáig nem hatott.
2/5 anonim válasza:
Nálunk nem hányt, hanem heves hasgörcse támadt tőle. :oS
3/5 anonim válasza:
Probald ki esetleg meg a Bonnisant (nekunk nem nagyon hat de sokan dicserik:) ) A mi babank extrahasfajos, mert szinte semmi sem hat nala :((( se espumisan, se sabsimplex, se gripe water. Ugyhogy kinlodunk eleg sokat:((( Tobb szerencset kivanok Nektek :)))
4/5 anonim válasza:
Nekünk egyszer sikerült "túladagolni" a gripewatert. Utána nem adtuk. Mindenki mást mondott az adagolásról.... Szóval akkor hányt és nagyon aluszékony volt. Lányunk is extra hasfájós volt, így a sok szer után homeopátiával próbálkoztunk. Először chamomilla+lypocodium, másodszorra pedig chamomilla+dioscorea. Ez segített, kb 4nap után már semmi baja nem volt. Elvittük homeos dokihoz, Ő javasolta ezeket a szereket, leírta az adagolást. Nagyon sokat segített, azóta is megyünk hozzá ha valami gond van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nos, úgy néz ki a GW volt a bűnös! Lehet, hogy hasfájásra szuper, de a fiam gyomra nem bírta, sajnos!
2010. júl. 17. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!