Kancsalsag mikor alakul ki?
Figyelt kérdés
2 honapos a kisfiam, korrigaltan 1 hetes. 90%ban tok normalisan allnak a szemei, de neha ugy bekancsalit h megijedek h kancsal lesz. Meddig normalis ez? Ha eddig nem kanacsalodott be attol meg kialakulhat?2019. júl. 30. 11:22
1/4 anonim válasza:
Pár hónapos korig normális, 2 hónaposan még az összes baba kancsalít, ne aggódj.
2/4 anonim válasza:
Nemrég kérdeztem rá védőnőre mert 10 hónapos babám még mindig kancsalít. Mármint megkérdeztem vigyem-e szemészetre. Azt mondta 1 éves korig ne, addig alakul. Ha utánna is csinálja, akkor van gond.
3/4 anonim válasza:
Normális, az én kislányom is néha ezt csinálta. Kb 4 hónapos korig rendben van. Legalábbis így olvastam, mert én is kissé megijedtem.
4/4 anonim válasza:
Ha zömében jól áll, akkor rendben...
Viszont a vèdőnők nagyon nem kompetensek 3-as
Nekem is ezt mondta..
Elvittem szemészhez, aki kiakadt, hogy ha fotókon is látszik rendszeresen a kancsalság, akkor meg kell nézetni. Nem fog elmúlni.
Lányomnak a kancsalsàg tünet, nem elég erős a szemozma
Elfárad, amiatt behúz..
Tapasztani kell neki 8 hónapos kora óta.
Meg lettem dicsérve, hogy nem engedtem elhallgatttatni az ösztöneim.
Így van esély műtét nélkül, hogy óvodára rendbejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!