Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen esetleges hátrányai...

Milyen esetleges hátrányai lehetnek a babaágyra tehető pelenkázó lapnak a különálló pelenkázó komóddal szemben?

Figyelt kérdés

Gondolom, h a komód mellett szól, h lehet benne tárolni a pelenkát, krémeket, stb., és a későbbiekben sima komódként működhet tovább. De nem tudom, h érdemes-e ennyit kifizetni érte, nem praktikusabb-e az ágyra tehető pelenkázólap...bár azt meg mindig le kell venni, mert ahogy nő a baba, biztosan zavarni fogja. Vagy nem?

Tapasztalatok érdekelnének már gyakorló szülőktől.

2008. nov. 14. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, nekunk is ágyrarakhato pelenkázonk volt, nagyon szerettem,míg kisebb volt a baba, csak azt használtuk. Igaz, o napkozben nem sokat volt a kiságyban, így rajtahagyhattam, esetleg éjjelre vettem le, tehát egyáltalán nem volt zavaro. Most pedig atkoltoztunk furdoszobába, ahol van egy asztalkánk, rajta egy felfujhato pelenkazo, azt használjuk furdés után is, meg napkozben is. De ha ez nem lenne, simán használnám tovább a kiságyast, nem invesztálnék drága valamibe. De mindenki maga tudja.
2008. nov. 14. 22:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
2008. nov. 15. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!