Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ezt miert csinalja?

Ezt miert csinalja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 honapos babam esti furcsasaga.. (nem szamitom, hogy van mikor sirdogal a hasa miatt, de az nem mindennapos).

Tehat nappal nagyon jol alszik, eszik, ebrem vam, jatszunk, stb, de eljon az este 6 es 7 ora.. nyugos, eszik, bealszik 10 percre, aztan furdetem, megint eszik (mert sir, hogy ker meg), megint elalszik olyan fel 8kor ugy fel orara, utana megebred... es kb 10ig tuti nem alszik el, de valamikor nyuglodik, kalalozik, nyekereg...

Illetve cicin rugkapal, kezevek hadonaszik.. ez miert lehet? Probaltam mar olyankor vele beszelgetni, nem mindig vevo ra, illetve ma pont gugyogos volt, aztan kidolt. Ejjel egyszer kel fel enni, aztan visszaalszik, legkesobb mev vagy hajnalban vagy utana reggel, tehat ejszaka nagyon szepen telik, mint a nappal.. d ez az este 6 es 10 kozott olyan furcsa.. nektek csinalt ilyet a babatok? Hogy tudnam errol leszoktatni?

Hozzatennem, hogy a deles alvasbol, ha kel utana delutan is alszik kicsit, de akkor is ezt csinalja 6 utan...

2019. márc. 27. 22:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Telefonrol irok, elnezest a betu elirasokert!
2019. márc. 27. 22:22
 2/6 Nightwing evil válasza:
Mert egy baba :D Minden baba xy órában random felkelhet meg kapálódzhat anno én hajnali 4 kor tettem elvileg ilyesmiket
2019. márc. 27. 22:40
 3/6 anonim ***** válasza:

2 hónaposan az nálunk is ez volt. Egyre több inger éri, amit már fel is fog, ezért egyszerűen túlpörög. Plussz ha cicin alvós a babád, lehet hogy túleszi magát ezért fáj a hasa.

A kritikus időponttól próbáld meg minimálisra venni minden ingerforrást. Kevesebb fény, hang, kell idő neki amig lelazul.

Nálunk pl az segitett hogy ilyenkor ölben járkáltam vele kicsit, ez elringatta, utána cicin már el tudott aludni. Nálunk ez kb egy hónapig tartott.

2019. márc. 27. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyre töb inger éri

Amúgy töltekezik éjjelre

Nálunk ezek után átaludta az éjjelt 2 hónapig

4 hósan jött a fogzás mozgásfejlődés....

Átalvó babából lett egy éjjel 4-szer kelő

Kiságyba nem betehető baba

2019. márc. 28. 04:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2019. márc. 28. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Lessz még rosszabb is kicsike mg igy barmikor random fell kelhet éjszaka.
2019. márc. 28. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!